Catfish: The TV Show

Laatste aflevering
39:00
Catfish: The TV Show

Laura sluit zich aan bij Nev om Angel te helpen haar online liefde te vinden, Antonio. Hij beweert in Angel's kleine stadje te wonen, maar is nooit in staat haar te ontmoeten! Het is duidelijk dat Antonio een groot geheim bewaart, maar zal de waarheid meer zijn dan Angel aankan?

Catfish: The TV Show gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
39:00
Sexy Avion heeft Cherie overgehaald om hem expliciete foto's te sturen, maar Cherie is bezorgd dat ze de verkeerde man heeft vertrouwd met haar foto's. Nev en Justin Combs proberen te helpen, maar als ze een boos telefoontje krijgen van Avion's vrouw, gaat het snel fout!
40:00
Tristyn is hals over kop verliefd op Lara, een mysterieus meisje met wie hij al jaren praat, maar dat hij nooit IRL kan ontmoeten! Terwijl Nev en Kamie op onderzoek uitgaan, komen er feiten boven water waarvan iedereen zich afvraagt of Lara en haar liefde wel echt zijn.
39:00
Justin Combs sluit zich aan bij Nev om CJ te helpen Shana te vinden, een vrouw waar CJ al 8 jaar een stomende relatie mee heeft en die hij nog nooit heeft ontmoet! Maar als ze dichter bij de jacht op Shana komen, ontdekken Nev en Justin dat ze op de loer ligt bij elke beweging die ze maken.
39:00
Nev en co-host Kamie helpen een verliefd Navajo meisje op haar visionaire zoektocht naar de Zuni man van wie ze houdt, een man die niet alleen toegeeft een drugssmokkelaar te zijn maar ook beweert te zijn overleden, waardoor iedereen wanhopig op zoek gaat naar antwoorden!
40:00
Kimiko Glenn sluit zich aan bij Nev om Matthew te helpen zijn ongrijpbare Instagram-liefde, Chance, te vinden. Maar terwijl ze op zoek gaan naar antwoorden, stuiten ze op onoverkomelijke wegversperringen waardoor ze zich afvragen of we ooit een kans zullen krijgen om Chance te vinden.
39:00
Taylor heeft hulp nodig nadat ze gevallen is voor een jongen die beweert naar haar middelbare school te zijn geweest, maar die ze zich niet herinnert. Nev en co-host Tallulah graven in Taylor's verhaal en ontdekken geheimen die schokkender zijn dan ze ooit hadden verwacht.
39:00
Nev en co-host Kamie Crawford helpen de verliefde Kaden erachter te komen of zijn vier jaar durende relatie met sexy Adriana echt is. Wat gek is - Kaden ontmoette Adriana IRL! Heeft een meerval zijn connectie met de echte Adriana gekaapt?
39:00
Nev en co-host Elle King helpen Angel haar online liefde Remy te vinden. Maar het dichtste dat Angel ooit bij Remy is gekomen, was toen hij haar griezelig in de gaten hield van buiten haar auto! Angel heeft antwoorden nodig, maar zal ze klaar zijn voor de waarheid?
39:00
Nev en Slick Woods onderzoeken het mysterie van Oceanna en haar raadselachtige, online stalker, Nelly. Wanneer Oceanna's ex-vriendin Kira er echter bij betrokken raakt, vraagt het team zich af wie het slachtoffer is en wie de dader.
40:00
Toen Kristina Faith ontmoette in een chatroom, was ze niet van plan verliefd te worden en haar verloofde te verraden. Nu navigeren Nev en co-host Tallulah Willis door een verraderlijke driehoeksverhouding terwijl ze op een epische jacht gaan om de waarheid te vinden.
39:00
Nev en Kamie Crawford helpen Mathan Leah te vinden, een meisje waar hij al tien jaar mee praat maar nooit kan ontmoeten! Maar Leah heeft schokkende geheimen die hun stoutste verbeelding te boven gaan en die hen zullen leiden op een van hun moeilijkste achtervolgingen ooit!
39:00
Nev en NFL ster Rashad Jennings helpen Deven zijn mysterieuze online liefde James te vinden. James wil niet videochatten maar nodigt Deven uit om het land door te vliegen om hem te ontmoeten! Hoopvol op liefde maar voorbereid op een val, heeft Deven antwoorden nodig.
40:00
Popster Elle King sluit zich aan bij Nev om Nique te helpen haar Tumblr liefde, Alice, te vinden. Diep graven leidt tot meer vragen dan antwoorden als Nev en Elle hebben zorgen over wie Alice zou kunnen zijn en wat haar ware bedoelingen zijn met Nique.
40:00
Nev en co-host Slick Woods helpen de 19-jarige Aubri haar Snapchat-liefde, Brian, te vinden. Brian zegt dat hij op Aubri's universiteit woont, maar heeft duistere excuses om niet af te spreken. Met weinig om mee te werken, gaan Nev en Slick naar de campus op zoek naar antwoorden.
39:00
Instafamous model Dallas heeft zijn zinnen gezet op sexy Safari sinds ze in zijn DM's is gegleden - maar ondanks flirterige beloftes, wil ze niet afspreken. Nev en co-host Tallulah Willis nemen Dallas mee op een wilde rit terwijl ze op jacht gaan naar Safari.
39:00
Na jaren chatten met Chris, moet Shakinah verder met haar liefdesleven. Maar wanneer Nev en Kamie Crawford ontdekken dat Chris een grote popster is, weten ze dat Shakinah hun hulp op meer dan één manier nodig heeft.
40:00
L.A. mode-ontwerper Truth valt voor zijn online liefde Ray'Quan ondanks het feit dat hij een relatie heeft IRL. Het drama wordt nog groter als Nev en co-host Zeke Thomas erachter komen wie er achter het profiel zit en Truth de waarheid niet aankan.
39:00
Nev en co-presentatrice Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die gevallen is voor een reality tv-ster. Maar bij het zoeken naar de waarheid blijkt dat Chelsea haar eigen geheimen heeft. Zal haar zoektocht eindigen in ware liefde of zal ze alles verliezen?
40:00
Nev en co-host Nick Young, aka Swaggy P, zitten bovenop een zaak om Sheila te helpen erachter te komen of ze wordt geromantiseerd door LOVE & HIP HOP's Rich Dollaz. Is het gewoon een verliefd fan meisje of praat Sheila echt met de bad boy reality ster?
Archief