Chez Bompa Lawijt

Laatste aflevering
23:00
Chez Bompa Lawijt

Josée en Leo komen naar Herbeumont om de overname van het hotel te regelen. Benny wil immers 'Chez Bompa Lawijt' gaan runnen. Ook de anderen smeden plannen voor de toekomst.

Chez Bompa Lawijt gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
24:00
Albert en Francine brengen de dag door in Antwerpen. Ze overwegen om het hotel over te laten, maar stuiten op protest van het personeel.
23:00
Postbode Frans komt op bezoek. Nonkel Karel en nonkel Phillemon organiseren een petanquewedstrijd.
23:00
Hotel 'Chez Bompa Lawijt' wordt geteisterd door insecten.
24:00
Nonkel Karel organiseert een dropping. Albert loopt twee bekenden tegen het lijf.
23:00
Nonkel Karel en nonkel Phillemon organiseren een klassiek concert. Albert komt in hun vaarwater terecht wanneer hij een cowboyfuif organiseert.
23:00
Het hotel zit zonder warm water. André moet het probleem oplossen, maar slaagt hier niet meteen in.
23:00
Nonkel Karel heeft een tentoonstelling van koffiepotten georganiseerd. Voor de muzikale omlijsting staat nonkel Phillemon in. Albert koopt voor Francine een computer.
23:00
Alle werknemers van hotel 'Chez Bompa Lawijt' ontvangen een kettingbrief.
24:00
Een van de hotelgasten blijkt een hypnotiseur te zijn. Ward is tevreden over de nieuwe kok.
23:00
Hector, de inspecteur van de culinaire gids, wordt door Bompa Lawijt en co in de watten gelegd. Het resultaat blijft niet uit want hij deelt twee sterren uit. Iedereen is dolgelukkig, tot blijkt dat alleen Ward in de prijzen valt.
Seizoen 2
De toiletten in het hotel werken niet. Albert vindt geen enkele loodgieter bereid om het probleem meteen op te lossen, met als gevolg dat steeds meer hotelgasten naar de tuin verdwijnen...
Meneer Segers eet veel te veel. Meneer Persaet hoopt rust en stilte te vinden in hotel 'Chez Bompa Lawijt'. De kostuums van Albert en Ward worden verwisseld.
Albert volgt nog steeds Franse les bij nonkel Karel. Vier mannen hebben autopech. Achmed neemt hen mee naar het hotel om te overnachten. Het blijken leden van een rockgroep te zijn...
Hoewel in het hotel geen honden toegelaten zijn, gaat Francine akkoord dat één van de gasten zijn Filou op de kamer laat logeren. Albert weet hier uiteraard niets van.
Omdat een groot aantal Fransen in het hotel logeren, stellen Ward en Francine voor om een Franse avond met kaasbuffet te organiseren. Albert gaat hier echter niet mee akkoord.
In het hotel gebeuren onverklaarbare, bizarre en ontzettend vreemde dingen. Nonkel Karel leert Viviane haar eerste woordjes Frans.
Albert is nog altijd spoorloos. Terwijl Marie-Louise en André naar hem op zoek gaan, wachten Francine en nonkel Karel ongeduldig in de lobby. Maar Albert komt niet opdagen. Uiteindelijk wordt besloten om in de bossen te gaan kijken...
Nadat hij de ganse nacht ruzie heeft gemaakt met Francine, staat Albert heel vroeg op om te gaan fietsen. Hij raakt echter de weg kwijt en roept de hulp in van den Bompa.
Er komt een moeder-overste op prospectie in het hotel van Francine en Albert. Ze wil nagaan of het hotel geschikt is om met een aantal novicen op retraite te komen. Albert zorgt ervoor dat het hotel een religieus tintje krijgt.
Archief