CSI: Miami

Laatste aflevering
41:46
CSI: Miami

Horatio jaagt op een mysterieuze moordverdachte. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat het leven van de verdachte van ingewikkelde leugens aan elkaar hangt.

CSI: Miami gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 9
38:43
Tijdens de jacht op een mysterieuze moordverdachte ontdekt Horatio dat het leven van de man van ingewikkelde leugens aan elkaar hangt.
41:50
Als een student dood wordt gevonden in een bubbelbad, raakt het CSI-team verzeild in een wereld van jaloezie, psychoses en vreemde kamergenoten.
39:46
Horatio beschermt een specialist in gemengde gevechtskunsten tegen zijn broer, die recentelijk uit de gevangenis is ontsnapt.
39:32
Een ontsnapte gevangene gijzelt Natalia en vertelt haar schokkende details over de misdrijven die hij heeft gepleegd.
41:58
Verlopen
Het team van CSI ontdekt een verband tussen de moord op een koerier en een huisvrouw.
40:06
Verlopen
Het team ontdekt het bestaan van een jachtclub waarbij mensen het doelwit zijn.
39:40
Verlopen
Een vrouw weet ternauwernood te ontsnappen uit handen van een seriemoordenaar. Horatio en zijn team doen er alles aan om de psychopaat te pakken te krijgen.
41:16
Verlopen
Een jongen die op de middelbare school bekend stond als pestkop, wordt vermoord gevonden. Het CSI-team zoekt uit wie verantwoordelijk is voor zijn dood.
41:28
Verlopen
De gemoederen in Miami lopen hoog op wanneer Memmo Fiero, de moordenaar van Horatio's vrouw, opeens in de stad opduikt.
40:43
Verlopen
Het CSI-team onderzoekt een moord die is gepleegd tijdens een rollerskatewedstrijd. De meisjes uit de deelnemende teams werken echter niet bepaald mee.
40:24
Verlopen
Als bewijsmateriaal op een plaats delict per ongeluk wordt weggespoeld, moet het CSI-team een bizarre dubbele moord reconstrueren.
40:06
Verlopen
De dood van een miljonair leidt het CSI-team naar een exclusief datingbureau. Ryan doet zich voor als een rijke zakenman om de leugens boven water te krijgen.
39:28
Verlopen
Na een explosie in een suikerraffinaderij doet het CSI-team een schokkende ontdekking over de fabrieksmedewerkers.
40:34
Verlopen
Een zwangere vrouw wordt zo erg mishandeld dat zij en haar ongeboren baby er slecht aan toe zijn. Horatio en zijn team zijn vastbesloten om de dader te vinden.
41:07
Verlopen
Het CSI-team opent de jacht op een scherpschutter die het op een visser heeft voorzien.
Seizoen 7
Verlopen
Ivan Sarnoff slaagt erin om uit de gevangenis te ontsnappen na een gedurfde en dodelijke operatie. Het lijkt erop dat Alex, de vader van Eric, betrokken was bij de overval. Horatio probeert Yelina te redden.
Verlopen
Horatio wordt geconfronteerd met informant Ron Saris. Rons huisgenoot Jimmy Castigan viel in een zwembad gevuld met zuur en loste in een oogwenk op. Saris beweert echter niets te hebben gezien.
Verlopen
Bij de ontploffing van een bom in een restaurant in Miami vallen verschillende slachtoffers. Het team gaat ter plaatse om de omstandigheden van de aanslag te onderzoeken. Een van de slachtoffers is Warren Emerson.
Verlopen
Een deelnemer aan een televisieprogramma voor vrijgezellen wordt dood gevonden. Het team moet in de bizarre wereld van de datingshows duiken om de moordenaar op het spoor te komen.
Archief