Dertigers

Laatste aflevering
25:34
Dertigers

Jonas probeert zijn schoonvader te overhalen om toch naar de trouw te komen. Sami vraagt met tegenzin de huissleutel terug aan oma. Ada en Ruben krijgen slaande ruzie, en dat heeft zware gevolgen.

Dertigers herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
24:29
Nele brengt Marvin het grote nieuws. Lies raakt steeds meer gefrustreerd over de plaats die oma in Sami zijn leven inneemt. Ada smeedt een plannetje om Ruben en Sander samen te brengen.
25:43
Jonas ontdekt Neles geheim. Ada probeert Ruben te koppelen. Laura en Jonas beginnen hun trouwfeest te plannen. Sami en Lies ontfermen zich over Ruben.
24:46
Laura merkt dat er een zwangerschapstest is verdwenen. Marvin is bezorgd om Nele en spoort haar aan om naar de dokter te gaan. Tijdens het fietsen komt het tot een nieuwe confrontatie tussen Ruben en Jonas. De groep ziet het met lede ogen aan.
24:11
Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
22:26
Jonas confronteert Ruben met het fake Instagramprofiel. Lies heeft het moeilijk met de opdringerigheid van oma. Laura krijgt de verrassing van haar leven.
22:37
Jonas verdenkt Laura ervan het fake Instagramprofiel aangemaakt te hebben. Sami en Lies zetten hun eerste stappen in het samenwonen. Marvin moet nog wennen aan de 'nieuwe' Nele.
23:25
Ada ontdekt een verdacht zakje in Rubens kamer. Jonas doet er alles aan om het vertrouwen van Laura terug te winnen. Maar dan krijgt hij een vreemd vervolgverzoek op Instagram. Marvin staat niet te springen om bij Nele in te trekken.
21:56
Sami gaat eindelijk met Lies samenwonen. Marvin houdt Nele wat op afstand. Ruben en Jonas proberen om vrienden te zijn. Nu Laura Jonas overal kan volgen via een tracker, hoopt ze geruster te zijn. Maar niets blijkt minder waar.
25:56
Het schooljaar start opnieuw. Jonas moet zijn schoonvader onder ogen komen. Nele doet Marvin een opmerkelijk voorstel. Lies raakt gefrustreerd door Sami zijn terughoudendheid. Ruben glijdt verder af in zijn vluchtgedrag.
22:08
Nele hoopt dat haar mama snel het huis uit gaat. Ada start in de fietsenwinkel. Jonas vindt dat hij Ruben een verklaring schuldig is. Laura heeft het moeilijk om Jonas te vertrouwen.
24:55
Nele komt terug thuis na 2 maanden Lanzarote. Ze hoopt op een warm welkom van Marvin. Lies en Sami willen gaan samenwonen. Maar Sami heeft moeite om zijn oma achter te laten. En heeft Jonas nu voor Ruben of Laura gekozen?
Seizoen 5
27:27
Laura haar dertigste verjaardag wordt een feestje in mineur. Maar voor Jonas is het duidelijk: hij moet een keuze maken tussen Ruben of Laura.
24:22
De vriendengroep komt voor het eerst terug samen bij de oma van Sami in het ziekenhuis. Ada vraagt Ruben of ze terug bij hem mag intrekken. Jonas twijfelt of hij eerlijk moet zijn tegen Ruben. Laura lijkt Jonas terug te willen.
23:37
Nu ze samen een huis kopen, groeien Jonas en Laura terug naar elkaar toe. Sami en Lies beleven voor het eerst een nacht samen. Ada ontdekt dat Niels niet eerlijk is geweest over zijn drankprobleem. Nele twijfelt om Marvin te vertellen dat ze naar het buitenland vertrekt.
24:59
Sami is nerveus voor de volgende stap in zijn relatie met Lies. Nele besluit om een job in het buitenland aan te nemen. Ada neemt afscheid van Ruben en trekt terug in bij Niels. Laura laat zich gaan op een bedrijfsfeest.
24:14
Sami en Marvin gaan opnieuw fietsen met Jonas en Ruben. Nele probeert zich te verzoenen met Laura, maar tussen haar en Marvin blijft het zeer moeilijk. Niels vraagt Ada om terug bij hem in te trekken. Laura stemt in met Jonas zijn voorstel om het huis toch te kopen.  Ruben heeft schrik dat Laura en Jonas hierdoor meer naar...
24:48
Laura heeft het moeilijk na de aanvaring met Ruben. Haar collega Klaas biedt een luisterend oor.  Jonas trotseert de pesterijen op school. Sami spreekt terug af met Lies.  Nele voelt zich schuldig na haar wilde nacht en biecht alles op aan Marvin.
22:54
De groep dreigt in twee kampen verdeeld te worden. Dat leidt tot een grote ruzie tussen de zussen. Ook bij Marvin en Nele komt het tot een confrontatie.  Sami wordt gek van de aanwezigheid van Michel. Ruben probeert zich te excuseren bij Laura.
23:41
Jonas raapt al zijn moed bij elkaar om toch te gaan werken. Laura logeert bij haar ouders zodat ze niet alleen moet zijn. Ada voelt zich het vijfde wiel aan de wagen thuis. Ze trekt steeds meer naar Niels toe. Marvin raakt gefrustreerd omdat hij niet tot Nele doordringt. Sami heeft het moeilijk nu zijn vriendengroep uit el...
Archief