Draken: Race Naar De Rand

Laatste aflevering
21:00
Draken: Race Naar De Rand

Nadat de Rand wordt aangevallen door een groep Schroeistaarten, zadelen de rijders snel op om ze te verjagen. Maar ze schrikken als ze hen beter in het vizier krijgen.

Draken: Race Naar De Rand gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
21:00
Hikkie is op zijn hoede wanneer Gorrie arriveert op de 19de verjaardag van de tweeling om een Thorston-inwijdingsritueel uit te voeren, met drie gevaarlijke uitdagingen.
21:00
Aflevering 24 (seizoen 2) van de avontuurlijke komedieserie waarin de jonge viking Hikkie en zijn draak Tandloos de mysterieuze geheimen van het Drakenoog ontdekken.
21:00
Aflevering 23 (seizoen 2) van de avontuurlijke komedieserie waarin de jonge viking Hikkie en zijn draak Tandloos de mysterieuze geheimen van het Drakenoog ontdekken.
21:00
Aflevering 22 (seizoen 2) van de avontuurlijke komedieserie waarin de jonge viking Hikkie en zijn draak Tandloos de mysterieuze geheimen van het Drakenoog ontdekken.
21:00
Aflevering 20 (seizoen 2) van de avontuurlijke komedieserie waarin de jonge viking Hikkie en zijn draak Tandloos de mysterieuze geheimen van het Drakenoog ontdekken.
21:00
Aflevering 9 (seizoen 2) van de avontuurlijke komedieserie waarin de jonge viking Hikkie en zijn draak Tandloos de mysterieuze geheimen van het Drakenoog ontdekken.
21:00
Aflevering 8 (seizoen 2) van de avontuurlijke komedieserie waarin de jonge viking Hikkie en zijn draak Tandloos de mysterieuze geheimen van het Drakenoog ontdekken.
21:00
Aflevering 7 (seizoen 2) van de avontuurlijke komedieserie waarin de jonge viking Hikkie en zijn draak Tandloos de mysterieuze geheimen van het Drakenoog ontdekken.
Seizoen 2
21:00
Nadat Dagur Berk aanvalt, roept Astrid een team van Drakenrijders bij elkaar om terug te vechten. Maar niemand weet hoe snel de volgende aanval komt.
Archief