EK Darts

Laatste aflevering
EK Darts

De vijftiende editie van het EK darts vindt plaats van 27 tot en met 30 oktober in de Westfalenhallen in Dortmund (Duitsland). Aan het EK doen de 32 beste spelers van de European Tour Order of Merit mee. Voor België treedt enkel Dimitri Van den Bergh aan. Rob Cross is titelverde...

EK Darts gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
De vijftiende editie van het EK darts vindt plaats van 27 tot en met 30 oktober in de Westfalenhallen in Dortmund (Duitsland). Aan het EK doen de 32 beste spelers van de European Tour Order of Merit mee. Voor België treedt enkel Dimitri Van den Bergh aan. Rob Cross is titelverdediger, na zijn gewonnen finale tegen Michael ...
De volgende vier duels van de tweede ronde.
De eerste vier duels van de tweede ronde.
De volgende acht duels van de eerste ronde: Dave Chisnall - Stephen Bunting, Dimitri Van den Bergh - Daryl Gurney, Joe Cullen - Ross Smith, José de Sousa - Martin Schindler, Peter Wright - Ryan Meikle, Gerwyn Price - Rowby-John Rodriguez, Michael van Gerwen - Chris Dobey, Jonny Clayton - Gabriel Clemens.
De eerste acht duels van de eerste ronde. In de eerste ronde kruist Dimitri - nummer 11 op de Europese ranking - de pijlen met Daryl Gurney, de nummer 22 op de Europese ranking.
Archief