Iedereen K3

Laatste aflevering
17:00
Iedereen K3

Axana Ceulemans de enige echte choreograaf van K3 komt op bezoek. Ze toont hoe een K3-danspasje tot stand komt. Klaasje pimpt haar schoenen met hippe veters in alle kleuren. Marthe maakt een haarband om haar kapsel te stylen. Samen sluiten ze de dag af met 'Hippie Happy Holiday'.

Iedereen K3 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
16:00
Gerrit De Cock geeft de K'tjes en de kinderen een initiatie drummen. Hanne tovert haar nagels om tot echte K3-glitternagels en Marthe kiest voor een lekkere brooddoos.
17:00
Véronique Leysen komt op bezoek en bewijst dat breien leuk en gemakkelijk is. Marthe knutselt hippe haaraccessoires en Klaasje vult een brooddoos met heel wat lekkers.
18:00
Kobe Van Herwegen komt langs en geeft een spoedcursus goochelen. Hanne leert de kijkers de K3-dansopwarming en Klaasje maakt de lippenslingers uit de clip van 'Kusjessoldaten' na.
17:00
Tiany Kiriloff komt op bezoek en snuistert in de kleerkast van Hanne, Klaasje en Marthe. Hanne leert de kijkers hoe je makkelijk een haarstrik kan maken en Marthe maakt een lekkere brooddoos klaar.
18:00
Brillenexperte Eline De Munck geeft tips en tricks om de perfecte zonnebril te kiezen. Klaasje kiest voor een stevige work-out en Marthe pimpt haar schoenen met zelfgemaakte snorren.
17:00
Ex-Miss België Justine De Jonckheere komt op bezoek en leert hoe je moet stralen tijdens een fotoshoot en hoe je moet defileren op een catwalk. Hanne toont hoe je het 'MaMaSé'-kapsel zelf maakt en Klaasje vult haar brooddoos met gezonde snacks.
Archief