Loïc: Zot Van Koken
Loïc: Zot Van Koken is een programma bij VTM. Foodvlogger Loïc Van Impe is zot van koken. In zijn eigen culinaire reeks tovert hij iedere dag opnieuw een overheerlijk en toegankelijk gerecht op tafel. Sinds 2024 is het programma beschikbaar. Er zijn 65 afleveringen uitgezonden, de meest recente in mei 2024.
Laatste:17-05-2024
Laatste aflevering
15:00
Loïc: Zot Van Koken
Wie comfortfood zegt, zegt pasta. Loïc maakt mozza-meatballs en linguine in saffraansaus.
Loïc: Zot Van Koken herbekijken?
Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!
15:00
Een feestelijk visgerecht op donderdag: gebakken coquilles met beurre blanc van cava.
15:00
Seizoen 1, Aflevering 63 - Speculaasjavanais van Loïc: Zot Van Koken is toegevoegd op vrijdag 17 mei 2024. Loïc: Zot Van Koken is een programma bij VTM. Foodvlogger Loïc Van Impe is zot van koken.
16:00
Vlees, aardappelen en groenten, de heilige drievuldigheid noemt Loïc het.
14:00
Loïc maakt een gerechtje dat hij van zijn tante heeft geleerd: gevulde Servische paprika. Helemaal herfst!
15:00
Loïc serveert een stevige maaltijd op donderdag met Duroc-spiering met blackwellsaus.
15:00
Loïc maakt een oosters getint gerecht met gestoomde en gebrande zalm.
15:00
Dinsdag staat er een echte Vlaamse klassieker op het menu: konijn met geuze.
14:00
Pasta smaakt altijd. Vandaag maakt Loïc een makkelijke pasta met twee vergeten groenten, aardpeer en zonnewortel.
15:00
Het weekend staat voor de deur, tijd om patisserie te maken. De Zweedse fijnproeverskoeken 'kanelbullar' zijn de moeite om uit te proberen.
15:00
Er bestaan zoveel mogelijkheden met geitenkaas. Loïc maakt er aperoballetjes mee en een croque.
15:00
In de herfst mag deze Belgische klassieker niet ontbreken. Maar wat als je weinig tijd hebt? Loïc kent het snelste stoofvlees recept.
14:00
Loïc heeft heimwee naar de aspergetijd en maakt daarom de winterversie van deze zomertopper, schorseneren à la Flamande.
14:00
Niets makkelijker dan een eenpansgerecht op maandag. De held in dit gerecht met witloof is een Belgische peer.
16:00
Loïc gaat voor een Iers geïnspireerd ontbijt om de vrijdag goedgezind te starten: een English muffin met bloempanch.
14:00
Te vinden op de menukaart van elke brasserie: pasta met broccoli en zalm. Loïc maakt zijn variant.
15:00
Zelf focaccia maken, dat klinkt moeilijker dan het is. Loïc toont hoe het moet met een focaccia met tomaten en minestrone.
15:00
Wie houdt er niet van een smeuïge herfstsoep? Loïc bereidt een witte wintersoep met zeeduivel.
15:00
Loïc start de week met een receptje uit grootmoeders keuken: traaggegaarde varkenswangetjes met knolselder.