Loïc: Zot Van Koken

Laatste aflevering
15:00
Loïc: Zot Van Koken

Wie comfortfood zegt, zegt pasta. Loïc maakt mozza-meatballs en linguine in saffraansaus.

Loïc: Zot Van Koken herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
15:00
Een feestelijk visgerecht op donderdag: gebakken coquilles met beurre blanc van cava.
15:00
Seizoen 1, Aflevering 63 - Speculaasjavanais van Loïc: Zot Van Koken is toegevoegd op vrijdag 17 mei 2024. Loïc: Zot Van Koken is een culinair programma bij VTM. Foodvlogger Loïc Van Impe, die koken leerde door online video's en tv-programma's, deelt zijn passie voor koken.
16:00
Vlees, aardappelen en groenten, de heilige drievuldigheid noemt Loïc het.
15:00
Loïc maakt een fancy versie van 'fried chicken'.
14:00
Loïc maakt een gerechtje dat hij van zijn tante heeft geleerd: gevulde Servische paprika. Helemaal herfst!
15:00
Loïc serveert een stevige maaltijd op donderdag met Duroc-spiering met blackwellsaus.
15:00
Loïc maakt een oosters getint gerecht met gestoomde en gebrande zalm.
15:00
Dinsdag staat er een echte Vlaamse klassieker op het menu: konijn met geuze.
14:00
Pasta smaakt altijd. Vandaag maakt Loïc een makkelijke pasta met twee vergeten groenten, aardpeer en zonnewortel.
15:00
Het weekend staat voor de deur, tijd om patisserie te maken. De Zweedse fijnproeverskoeken 'kanelbullar' zijn de moeite om uit te proberen.
15:00
Er bestaan zoveel mogelijkheden met geitenkaas. Loïc maakt er aperoballetjes mee en een croque.
15:00
In de herfst mag deze Belgische klassieker niet ontbreken. Maar wat als je weinig tijd hebt? Loïc kent het snelste stoofvlees recept.
14:00
Loïc heeft heimwee naar de aspergetijd en maakt daarom de winterversie van deze zomertopper, schorseneren à la Flamande.
14:00
Niets makkelijker dan een eenpansgerecht op maandag. De held in dit gerecht met witloof is een Belgische peer.
16:00
Loïc gaat voor een Iers geïnspireerd ontbijt om de vrijdag goedgezind te starten: een English muffin met bloempanch.
14:00
Te vinden op de menukaart van elke brasserie: pasta met broccoli en zalm. Loïc maakt zijn variant.
15:00
Zelf focaccia maken, dat klinkt moeilijker dan het is. Loïc toont hoe het moet met een focaccia met tomaten en minestrone.
15:00
Wie houdt er niet van een smeuïge herfstsoep? Loïc bereidt een witte wintersoep met zeeduivel.
15:00
Loïc start de week met een receptje uit grootmoeders keuken: traaggegaarde varkenswangetjes met knolselder.
Archief