Married... With Children

Laatste aflevering
23:00
Married... With Children

Wanneer duidelijk wordt dat Buck - de hond van de Bundy's - alle teefjes uit de wijk zwanger heeft gemaakt, krijgen Al en Peggy te maken met enkele boze buurtbewoners. Marcy, Steve en Peggy dringen er bij Al op aan om de hond te laten castreren.

Married... With Children gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
23:00
Al en Steve brengen een bezoekje aan de bank waar Steve werkt. Als de volgende dag blijkt dat er één miljoen dollar verdwenen is uit de kluis, denken Peggy en de kinderen dat Al het geld gestolen heeft.
23:00
De Bundy's worden tijdens hun verblijf in Dumpwater achternagezeten door een seriemoordenaar, maar ze slagen erin hun eerste nacht in het hotel heelhuids te overleven.
23:00
De Bundy's pakken hun koffers om op vakantie te vertrekken. Hoewel Peggy, Kelly en Bud hun zinnen gezet hebben op Hawaii, kiest Al ervoor om naar het vervallen dorpje Dumpwater in Florida te gaan.
Seizoen 1
23:00
Al moet een zware knoop doorhakken: zijn verplichtingen en beloften aan zijn kinderen nakomen of getuige zijn van het allerlaatste eetfestijn in zijn favoriete fastfoodrestaurant, dat binnenkort wordt gesloopt.
23:00
Wanneer Al ontdekt dat zijn baas Gary bijna om het leven kwam bij een vliegtuigcrash voor de kust van Hawaii, onderneemt hij een tweede poging om de man beter te leren kennen. Zijn doel? Eindelijk erkenning krijgen voor zijn zware inspanningen.
23:00
Marcy stelt Al voor om het asfalt op hun oprit opnieuw aan te laten leggen. Ze kent immers twee arbeiders die bereid zijn de klus voor een zacht prijsje te klaren. Al weigert. Volgens hem klinkt het verhaal te mooi om waar te zijn. Wanneer de twee arbeiders diezelfde dag nog aangehouden worden wegens oplichting, wil ze Al ...
23:00
Wanneer Al het aan de stok krijgt met Peggy omdat hij het huwelijksfeest van één van haar familieleden niet wil bijwonen, besluit hij de nacht door te brengen op de sofa van zijn collega Luke, een vrijgezel die duidelijk meer van het leven geniet dan hij.
23:00
Peggy wil Al overtuigen om een videorecorder te kopen, zodat ze al haar favoriete talkshows kan opnemen. Ze heeft een strategie uitgewerkt om haar zin te krijgen, maar Marcy vindt het denigrerend dat ze haar man moet smeken om een videorecorder.
23:00
Al neemt Steve mee naar een pokeravond bij één van zijn makkers. Ondanks het feit dat hij Marcy beloofd heeft nooit te gokken, besluit Steve toch mee te spelen. Op het einde van de avond moet hij echter met lege handen naar huis terugkeren: hij heeft 300 dollar aan Al verloren.
Archief