Modern Family

Laatste aflevering
20:00
Modern Family

Wanneer Haley te horen krijgt dat haar baas op zoek is naar een speciaal product, grijpt ze haar kans om indruk te maken. Mitchell neemt Cam mee als passagier in een politiecombi.

Modern Family gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
20:00
Wanneer Jorge, de ex-vriend van Gloria, op bezoek komt, begint Jay te twijfelen aan wie de echte vader van Manny is. De gelijkenis tussen Jorge en Manny is immers nogal treffend. Phil is vastberaden om het perfecte cadeau voor Claire te vinden.
20:00
Het gezin Dunphy maakt kennis met het slimme vriendje van Haley en de brandweerman van Alex. Jay en Gloria ontmoeten de perfecte ouders van Joe's vriend.
20:00
De familie gaat wijn proeven en verblijft in het huis van Hayleys baas waar maar één regel geldt: raak de tiara niet aan. Gloria en Mitchell zijn uitgenodigd op een feestje in het huis van Oprah maar kunnen niemand anders meenemen.
20:00
Wanneer Jay Gloria hoort praten over haar seksleven, wordt hij onzeker. Mitchell heeft een nieuwe job en organiseert een feestje om zijn gram te halen bij Cams vriend.
20:00
Op Valentijnsdag verpesten Mitch en Cam de date van Luke. Jay en Gloria doen aan een rollenspel en Joe is verliefd op Claire.
20:00
Wanneer Luke vermist is na een avondje uit in een achterbuurt starten Manny, Phil en Gloria meteen een zoekactie. Intussen wil Haley dolgraag een interview afnemen van de maker van een populaire lifestylewebsite.
20:00
Gloria moet Phil met spoed naar het ziekenhuis brengen vanwege enorme maagpijn en ze roept de hele familie bij elkaar om bij hem te zijn.
20:00
Claires verzoek om een schuurtje voor zichzelf te mogen bouwen in de achtertuin wordt afgewezen door de vereniging van eigenaren, en alleen Luke en Phil weten waarom. Jay leert Joe golf spelen, maar maakt hem algauw te competitief ingesteld. Mitch en Cam organiseren een feestje voor Lily en haar vrienden.
20:00
Wanneer Claire een lucratieve deal sluit voor Pritchett's Closets, verwacht Jay waardering voor zijn bijdrage en beloont hij zichzelf met een feestje. De ex-vriend van Pam is terug om zijn familie voor zich te winnen en Mitchell ziet dit als de perfecte kans om Pam het huis uit te jagen. Intussen stoten Luke en Alex op een...
20:00
Phil en Claire maken een avontuurlijk kampeertripje. Gloria is woedend wanneer ze hoort dat Manny aan het daten is met zijn professor. Een medestudent van Cameron blijkt een geheim agent te zijn.
20:00
Wanneer Claire kans maakt op Pritchett's Closets, verwacht Jay waardering voor zijn bijdrage en beloont hij zichzelf met een feestje. De ex-vriendin van Pam is terug om zijn familie voor hem te winnen en Mitchell ziet dit als de perfecte gelegenheid om Pam het huis uit te jagen. Intussen stoten Luke en Alex op een succesvo...
Seizoen 9
20:00
Claire en Mitchell organiseren een jubileumfeestje voor Jay en Gloria om hun gedrag van tien jaar geleden op hun huwelijksfeest goed te maken. Phil ontdekt waarom hij tien jaar geleden geen goochelaar is kunnen worden.
Seizoen 1
20:00
Op Thanksgiving prijst Jay de hele familie voor haar recente successen, ook al weet iedereen dat hij niet helemaal de waarheid spreekt. Phil tracht intussen om een goocheltruc onder de knie te krijgen.
Seizoen 9
20:00
Terwijl Jay bezoek krijgt van zijn beste vriend uit Costa Rica, brengt hij vooral tijd door met Gloria. Alex wil Claire duidelijk maken dat haar relatie met Ben enkel gebaseerd is op seks.
20:00
Phil is bijgelovig en is ervan overtuigd dat hij een ongeluksdag tegemoet gaat. Mitch denkt dat Cam de renovatie van de keuken saboteert. En zal Gloria toegeven dat ze een ongeluk heeft gehad?
20:00
Manny gaat studeren en heeft het moeilijk om afscheid te nemen van zijn familie. Haley begint te werken in de club van Luke. Phil en Claire brengen Alex een bezoekje aan de universiteit.
20:00
Jay neemt de familie mee op vakantie op een woonboot. Mitchell loopt een oude vlam tegen het lijf. Phil en Claire vrezen dat ze oud worden en nemen deel aan enkele avontuurlijke excursies om te bewijzen dat ze nog jong van geest zijn.
Seizoen 1
20:00
Manny's vader Javier daagt op voor de proclamatie van zijn zoon en neemt Manny mee voor een wilde feestnacht. De hele familie maakt zich klaar voor de grote dag van Luke en Manny, en iedereen wordt geconfronteerd met de emoties die gepaard gaan met het zien opgroeien van je kinderen.
20:00
Wanneer Mitch en Jay aan de familie willen ontsnappen maar in hetzelfde resort eindigen, wordt het erg duidelijk dat ze aan elkaar verwant zijn. Phil en Claire genieten niet van hun lege nest en Cam gaat langs bij Gloria.
Archief