My Kitchen Rules

Laatste aflevering
1:12:00
My Kitchen Rules

In Melbourne hebben huisgenoten Nick en Christian er alle vertrouwen in dat ze Radha en Prabha van hun troon kunnen stoten met hun moderne, Australische keuken. De meningen zijn verdeeld over hun voorgerecht: kangoeroe-tartaar, van rauw kangoeroevlees.

My Kitchen Rules gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 13
1:11:00
Beste vrienden Coco en Pearls zetten hun verschillen opzij na hun ruzie bij Radha en Prahba. Ze hopen hun gasten zowel stijl als smaak te serveren met een creatief menu in Noord-Nieuw-Zuid-Wales. Na de jury en gasten 'drie tienen' te hebben beloofd, zijn de verwachtingen torenhoog. Ze zijn niet bang om risico's te nemen.
1:13:00
Het gezelschap reist naar West-Sydney, waar de eeneiige tweelingzussen Radha en Prabha indruk willen maken op de juryleden Manu Fieldel en Colin Fassnidge met hun traditionele, Indiase familierecepten. Gewapend met de recepten van hun moeder begint de tweeling de avond met een pittig voorgerecht.
1:11:00
In Adelaide laten moeder- en zoonteam, Sonia en Marcus, graag hun vaardigheden op het gebied van bakken en het maken pasta zien, in de hoop indruk te maken op de juryleden met hun stevige familierecepten.
1:14:00
De wedstrijd begint in Perth met vrienden Tommy en Rach. Terwijl ze het spits afbijten, hopen ze dat hun instant restaurant, "The Saucy Spoon", geweldig eten en perfecte scores zal leveren. Ze hebben een menu waar West-Australië trots op mag zijn.
Seizoen 1
1:03:00
In dit elfde seizoen nemen vijf voormalige 'My Kitchen Rules'-winnaars het op tegen vijf nieuwe teams. Juryleden van dienst zijn Pete Evans, Colin Fassnidge en Manu Feildel.
54:00
In dit elfde seizoen nemen vijf voormalige 'My Kitchen Rules'-winnaars het op tegen vijf nieuwe teams. Juryleden van dienst zijn Pete Evans, Colin Fassnidge en Manu Feildel.
53:00
In dit elfde seizoen nemen vijf voormalige 'My Kitchen Rules'-winnaars het op tegen vijf nieuwe teams. Juryleden van dienst zijn Pete Evans, Colin Fassnidge en Manu Feildel.
55:00
In de finale maken de twee beste teams honderd borden op alsook die van juryleden Manu Feildel, Curtis Stone en Colin Fassnidge. Welk team wordt gekroond tot kampioen en wint 100.000 dollar?
1:00:00
Vier teams nemen het tegen elkaar op en bereiden een driegangenmenu voor juryleden Manu Fieldel en Curtis Stone. Maar alleen de twee beste teams gaan door naar de grote finale.
1:00:00
Vier teams uit groep 2 bereiden een hoofdgerecht en een dessert, in de hoop indruk te maken op juryleden Colin Fassnidge en Gary Mehigan en zo de laatste plek in de halve finale te bemachtigen.
59:00
Vier teams uit groep 1 bereiden een hoofdgerecht en een dessert, in de hoop indruk te maken op juryleden Manu Feildel en Curtis Stone en zo het tweede team van de halve finale te worden.
1:01:00
De teams en juryleden gaan naar Victoria waar ze ontvangen worden door de vurige Italiaanse zussen Leanne en Milena. Het team met de laagste score op het bord wordt uitgeschakeld.
1:01:00
Beste vrienden Matt en KT uit Victoria presenteren inheemse Australische ingrediënten aan de gasten en juryleden in hun instant restaurant.
1:01:00
Spaanse fijnproevers Nicky en Jose uit Adelaide maken indruk met hun traditionele menu en instant restaurant in Spaans thema.
1:00:00
Manu en Matt Preston reizen naar Queensland voor het instant restaurant van Rosie en haar nichtje Hayley.
1:01:00
Het is de beurt aan de chique vriendinnen Sophie en Katherine om met hun eersteklasdriegangenmenu indruk te proberen maken op hun gasten en juryleden Manu en Matt Preston.
1:01:00
Zes nieuwe teams doen hun intrede. Manu gaat samen met nieuw jurylid Matt Preston naar Albany voor het pittige pop-uprestaurant van Che en Dave.
1:00:00
In de bekende Margaret River-regio in West-Australië houden het echtpaar Ashlee en Mat het laatste en allerbelangrijkste pop-uprestaurant van deze ronde.
1:03:00
De flamboyante Arrnott en Fuzz zijn verheugd om hun Fijisch erfgoed te kunnen laten zien en hopen een stukje tropisch paradijs te serveren met pittige smaken, kleuren en texturen.
Archief