Ridiculousness

Laatste aflevering
Ridiculousness

Seizoen 20, Aflevering 32 - Chanel and Sterling CCXCIV van Ridiculousness is toegevoegd op dinsdag 1 november 2022. Ridiculousness is een programma bij VTM. Sinds 2022 is het programma beschikbaar.

Ridiculousness gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 20
Seizoen 20, Aflevering 30 - Chanel and Sterling CCXCII van Ridiculousness is toegevoegd op dinsdag 1 november 2022. Ridiculousness is een programma bij VTM. Sinds 2022 is het programma beschikbaar.
Seizoen 18
Rob en Steelo vieren de verjaardag van Chanel met SLECHTE BESLISSINGEN, sturen een lading vol INSTA-CLOWNS naar binnen en testen haar detectivevaardigheden bij een paar ONOPGELOSTE MYSTERIES.
Rob, Chanel en Steelo praten over Staired Straight, de overlast van Rule Tools en het gevaar van Nap Attacks.
In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness spotten Rob, Chanel en Steelo de nieuwste trends in GENERATION WHY?, ze proberen dates te ontvluchten in ESCAPE THE DATE en poseren in WAX JOBS.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness komen Rob, Chanel en Steelo vast te zitten in de SUCK CYCLE, herdefiniëren ze de term RED-LINING en ontmoeten ze een paar SAUCY AUSSIES.
Seizoen 12
Rob, Steelo en Chanel bekijken waardoor je de WORST HAIR DAY kunt hebben, geven enkele OBEESTEN voedingstips en bepalen het moment waarop je kunt stellen dat het GEVECHT VOORBIJ is.
Rob, Chanel en Steelo leren wat over de oude en boze FEISTY FIFTIES, raken ze geïnspireerd door de HIGH-LEVEL LAZY en vliegen ze mee met SKY GUYS.
Rob, Chanel en Steelo zoeken uit WAT ER NODIG IS om iemand tevreden te stellen, welke destructieve beesten er te boek staan als CATZILLAS en hoe erg boosheid moet zijn om PREMIUM WOEDE genoemd te kunnen worden.
Rob, Chanel en Steelo verliezen de controle HET REMPUNT VOORBIJ, ze begaan hun eerste overtreding in MISDAADGROENTJES en zien hun dieren een blauwtje lopen in NATUURLIJKE AFWIJZING.
Rob, Chanel en Steelo stappen de klotezone binnen. Ook ontmoeten ze wat dieren die trek hebben in mensenvlees en zetten ze een helm op voor bij de lolbouw.
Rapper Rich the Kid komt langs bij Rob, Steelo en Chanel om meer over UNDERCOVER ALIENS te vertellen, hij komt VAN 9:00 TOT 4:20 werken en helpt mensen aan een NEW FREEZER.
Rob, Chanel en Steelo leren van DOM MAAR GENIAAL, proberen een tripje naar PALENLAND te overleven, en gaan terug de tijd in naar RETRORIDICULOUSNESS.
Rob, Chanel en Steelo kijken naar zachtaardige mensen die zo Zacht Als Een Kussens zijn. Ook bekijken ze het internetfenomeen PapaTube.
UFC-vechter Daniel 'DC' Cormier is bij Rob, Steelo en Chanel om de slaapstoornis KNOKKELEPSIE te observeren, een klap op de bek te incasseren in PIJNETERS en legendes aan het werk te zien in POND VOOR POND.
In een nieuwe Ridiculousness kijken Rob, Chanel en Steelo naar kinderen die RIJP VOOR DE KOSTSCHOOL zijn, ontdekken ze de veelzijdigheid van ZWITSERSE ZAKVRIENDEN en pakken ze de boel in voor VERHUISDAG.
Rob, Chanel en Steelo ontmoeten 'industrial strenght humans', leren over natuurkunde in 'crappy cyro' en worden helemaal de hieperdepieper van 'energy drunks'.
Rob, Steelo en Chanel verwelkomen rapper Jay Rock en ze ontmaskeren samen NEPPERS, bekijken hoe er mensen worden RECHT GERAMMELD, en ontdekken dat er niet aan KARMA-KAZE te ontsnappen valt.
Country-supersterren Florida Georgia Line vergezellen Rob, Chanel en Steelo om ze te helpen omgaan met BAD TREE VIBEZ en met hun pickup-wagens een BRUISE CRUISE te doen.
In een nieuwe Ridiculousness helpen Rob, Chanel en Steelo mensen in slaap met SLUIMERKLAPPEN, leren ze dat alle huisideren denken dat MENSEN GEK ZIJN en krijgen ze een opdoffer in KINCIDENTEN.
Archief