Stella Blómkvist

Laatste aflevering
50:48
Stella Blómkvist

Stella moet haar persoonlijke gevoelens opzijzetten om een meedogenloze staatsgreep te stoppen.

Stella Blómkvist gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
43:36
Stella wordt tegen haar wil meegesleurd in de fall-out van de aanslag op premier - en ex-lover -Dagbjört. Dagbjörts vijanden zijn machtig, en om haar, en zichzelf, te redden moet Stella uitzoeken wie er achter de moordpoging zit.
44:01
De zaak zet Stella op het spoor naar een jacht op kunstschatten waarbij de Mossad betrokken lijkt te zijn. Het wordt een ware race tegen de klok voordat haar cliënt wordt uitgeleverd.
43:19
Stella neemt de zaak aan van een jonge Palestijnse dichter en asielzoeker die beschuldigd wordt van de moord op een Israëlische ambtenaar.
45:51
Een verraderlijk crimineel netwerk lijkt achter de moorden te zitten en doet er alles aan om hun sporen uit te wissen. De hardleerse advocate Stella wordt tot het uiterste gedreven om meerdere slachtoffers te voorkomen.
44:59
Stella ontdekt dat de mysterieuze dood van een Instagramster en een slachtoffer van mensenhandel uit Syrië op een vreemde manier met elkaar verbonden zijn.
Archief