The A-Team

Laatste aflevering
46:00
The A-Team

Een groepje senioren huurt het A-Team in om hun historische huis en toeristische attractie in Texas te beschermen tegen enkele projectontwikkelaars.

The A-Team gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
46:00
Face keert terug naar zijn weeshuis voor een reünie en ontmoet de zus van een oude vriend, die zich zorgen maakt over de verdwijning van haar broer. Een oude vriendin, die samenwerkt met Fulbright wordt ingehuurd om Face te vinden, in ruil voor een beloning.
45:00
Een ex-liefje van BA zit met een groot probleem: haar echtgenoot, een van BA's grootste rivalen tijdens zijn schooltijd, blijkt spoorloos te zijn. BA toont zijn gouden hart en trommelt zijn vrienden op.
46:00
Wanneer Murdock wordt verward met een krankzinnige huurling, komt het A-Team in actie vanwege eigendomsrechten en een oliebron.
Seizoen 1
44:00
Generaal Fulbright kan Hannibal en zijn team ervan overtuigen om naar Vietnam terug te keren. Zij zouden daar de man vinden die als enige hun naam kan zuiveren.
45:00
Het A-Team ontdekt dat een grote misdaadmagnaat, waarvan werd gedacht dat hij dood was, achter de intimidatie van verschillende eigenaars van benzinestations zit.
45:00
Hulk Hogan brengt een bezoek aan B.A.. Hun hereniging wordt verstoord door een jongen die om hulp roept. Zijn aan alcohol verslaafde vader wordt achterna gezeten door een gestoorde boef.
Archief