The Gifted

Laatste aflevering
41:00
The Gifted

Reeva wil haar plan voor de Inner Circle uitvoeren, maar niet alle neuzen wijzen in dezelfde richting. Reed heeft moeite om zijn krachten te beheersen. Jace en de Purifiers zetten de aanval in.

The Gifted gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
41:00
Net nu het erop aankomt, beschikt Lauren niet over haar krachten. Reeva onthult eindelijk haar duistere plan voor de Inner Circle. Jace wordt innerlijk verscheurd.
41:00
Reeva onthult haar plannen voor de Inner Circle om aan het nodige geld te komen. Jace wordt voorgesteld aan Benedict Ryan, en Thunderbird confronteert Blink over haar contacten met Erg.
41:00
Alle Struckers behalve Andy werken aan het herstel van het vertrouwen, terwijl Thunderbird, Blink en Eclipse naar Wire gaan om zijn hulp in te roepen. Er blijkt echter iets vreselijks gebeurd te zijn.
41:00
De baby van Polaris lijdt aan een dodelijke ziekte, maar The Inner Circle kan haar niet genezen. Reed en Lauren proberen illegale medicijnen te brengen, maar de krachten van Reed bemoeilijken hun plannen.
41:00
Mutant Underground redt een meisje van een Sentinel-aanval. De weeën van Polaris magnetiseren metaal en een ravage volgt.
41:00
Reeva Payge zuivert de Inner Circle van degenen die het niet met haar eens zijn. Eclipse en Caitlin ontmoeten een criminele hacker om informatie te krijgen over de Inner Circle.
Archief