Thuis

Laatste aflevering
24:36
Thuis

Waldek en Rosa zitten in een discussie verwikkeld. Dieter steekt Britney een hart onder de riem. Ilias denkt de deal van zijn leven te kunnen doen. Thilly krijgt een leuk voorstel in de schoot geworpen. Peter neemt een duidelijk standpunt in.

Thuis gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Juni 2024
25:21
Tom wordt geconfronteerd met de harde waarheid. Femke probeert haar zus tot rede te brengen, maar dat draait helaas helemaal anders uit. Frank geeft Lowie iets van grote waarde. Waldek steekt de draak met Adil. Tim wil dat Sam haar grenzen bewaakt.Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je t...
22:52
Karin wordt hard aangepakt door Tamara en dat is ook Waldek niet ontgaan. Lowie duikt op bij VITA. Niels denkt dat zijn zus dringend ontspanning nodig heeft. Abel moet de handen uit de mouwen steken. Robin voelt zich slecht.
Seizoen 27
23:19
Peter heeft het moeilijk. Simonne krijgt een dagje vrijaf van Sam. De ruzie tussen Zihame en Britney loopt hoog op. Adil ziet potentieel en grijpt zijn kans. Lowie en Bob hebben grootse plannen. Karin bezorgt Silke een koekje van eigen deeg.
24:33
Waldek raadt Adil aan om een hobby te zoeken. De onderhuidse spanning tussen Tom en Karin is te voelen. Simonne heeft een date en daar plaagt Rosa haar graag mee. De koppigheid van Nancy houdt stand. Judith begint opnieuw te piekeren.
Seizoen 27
24:12
Opnieuw wil Karin haar problemen zelf oplossen. Nora confronteert haar dochter met haar leugens. Simonne krijgt een extra job. Nancy is aangeslagen door het nieuws dat ze verneemt en ook bij Eddy worden de emoties hem even teveel.
23:41
Cédric vertrouwt Judith gevoelige informatie toe. Nancy wil haar punt maken, maar wordt door Dieter teruggefloten. Thilly vraagt Tom om te vertrekken uit Bar Madam. Tamara gaat er compleet onderdoor. Karin is bezorgd over Robin.
Seizoen 27
21:47
Karin wordt op het matje geroepen en ze weet niet waarom. Sam zorgt ervoor dat Ilias in de kou blijft staan. Viv en Waldek zijn heel positief over de nieuwe ideeën van Boowie. Kobe ontloopt zowel Karin als Rosa. Peter wil duidelijkheid.
25:04
Tom is stilaan ten einde raad; gelukkig schiet Nancy hem te hulp. De bezorgdheid van Tamara en van Eddy wordt met de minuut groter. Christine laat zich van haar beste kant zien. Tim deelt zijn vermoedens met Sam.
Seizoen 27
22:57
Tom wil Karin helpen om haar gedachten te verzetten. Britney krijgt een schoolopdracht die ze helemaal ziet zitten. Sam ontvangt een sollicitatie voor Bar Madam. De input van Tim in hun toekomst kan op niet veel bijval van Sam rekenen.
24:39
Viv zoekt opnieuw toenadering tot Lowie. Simonne doet een vreemde ontdekking en wil er het fijne van weten. Robin begaat een grote fout. De teleurstelling van Nancy is groot wanneer Britney haar mening zegt. Tom wordt nogmaals opgeroepen om naar huis te komen.
Seizoen 27
23:23
Kunnen Tamara en Bob terug ontspannen? Karin wordt geconfronteerd met de harde waarheid en dat zorgt voor frustraties. Nora loopt langs in de Withoeve; ze moet even haar hart luchten. Judith en Dries staan voor een tweesprong. Peter vliegt uit tegen Femke.
24:27
Eddy zoekt contact met Femke. Emma brengt Viv goed nieuws. Peter weerlegt de conclusies van Christine. Adil komt voor een verrassing te staan. Britney krijgt haar eerste verjaardagscadeau. Marianne en Tom zijn het niet eens.
Seizoen 27
25:59
Ilias wil indruk maken. Sam ondervindt dat ze te snel een conclusie heeft getrokken. Paulien krijgt goed nieuws. De resultaten van zijn opvolging bezorgen Bob toch wat stress. Lowie hoopt op een samenwerking met ACE.
25:15
Karin zint op wraak. Het komt tot een ruzie tussen Christine en Femke, waarbij Tim probeert te bemiddelen. Judith doet Cédric een aanlokkelijk voorstel. Eddy is ongerust over zijn maat. Tom besluit zelf voorzorgsmaatregelen te treffen tegen de bedreigingen aan zijn adres.
Seizoen 27
24:29
Joren wordt langs alle kanten bestookt met vragen. De jaloezie komt boven bij Angèle. Marianne gaat de nostalgische toer op. Kobe heeft een gezellige avond gepland. Karin laat voelen dat niemand met haar voeten moet spelen.
24:54
Marianne en Nancy proberen te genieten van een paar dagen weg. Thilly merkt enige spanning op tussen Sunny en Sam. De gemoederen tussen Lowie en Frank lopen hoog op. Voor Femke is de emmer overvol; ze neemt een beslissing.
Seizoen 27
23:36
Karin aanvaardt geen hulp en lost haar problemen het liefst zelf op; Tom daarentegen vraagt Peter net wel om hulp. Er is een doorbraak bij Boowie. Robin polst naar het verleden van Marianne. Nancy doet haar best, maar het mag niet baten.
24:14
Zowel Abel als Nancy hebben grootste plannen voor Britney’s 18e verjaardag. Femke voelt zich triest en gefrustreerd. Dries doet Tamara een voorstel. Niels wil zijn zus helpen en gooit al zijn charmes in de strijd. Rosa brengt Eddy een bezoekje.
Seizoen 27
23:13
Rosa geeft Kobe goede raad. Sam drukt Simonne iets heel belangrijks op het hart. Harry kan het niet laten om Simonne te plagen. Bob moet voor controle naar het ziekenhuis. Tom neemt een grote zaak aan, maar hij voelt dat Karin er niet helemaal bij is met haar hoofd.

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief