Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

10 Years Younger In 10 Days

10 Years Younger In 10 Days herbekijken

Seizoen 1
43:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Klara & Debbie

3,0 17 x
Klara wil haar acne aanpakken om zo terug meer zelfvertrouwen te krijgen. Debbie wil graag een meer volwassen look zodat ze eindelijk serieus genomen wordt in de directiekamer.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Julie and Amanda

3,0 8 x
Nadat haar leven jaren in het teken stond van haar gezin wil Julie, moeder van twee kinderen, opnieuw tijd maken voor zichzelf. En voormalig politieagente Amanda wil zichzelf heruitvinden.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Sylvia and Graham

4,0 4 x
Sylvia overwon huidkanker en wil graag de littekens die ze hier aan overhield aanpakken, alsook het haarverlies dat veroorzaakt werd door de behandeling. Hardnekkige roker Graham wil de gevolgen van zijn verslaving op zijn huid aanpakken.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Myrah and Lyndsey

4,0 9 x
Myrah is op zoek naar een nieuwe look die past bij haar beginnende carrière als lifecoach. Daarnaast gaan de experten ook aan de slag met Lyndsey, die zichzelf wil heruitvinden nadat ze kanker overwon.
44:00

2. Gail and Sarah

4,0 5 x
Tijd voor een make-over voor dierenliefhebbers Gail en Sarah. Door de drukte op de boerderij heeft Gail geen tijd om zichzelf in de watten te leggen en hondenuitlater Sarah verstopt haar lichaam onder verschillende lagen stof.
44:00

1. Paulette and Tom

4,0 6 x
Cherry helpt onder meer ex-alcoholverslaafde Paulette, die al zes jaar geen druppel alcohol meer heeft aangeraakt. De Hairy Biker-look van Tom zorgt ervoor dat hij moeilijk aan een baan geraakt. Cherry toont hem hoe een make-over van zijn kleerkast wonderen kan doen.
Archief