100 Dagen

100 Dagen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
100 Dagen

Beau komt te weten of hij al of niet geslaagd is. Femke moet haar mannetje staan op een baggerboot. Angel kan Belgisch kampioene worden op de 100 meter horden. Bavo wil lasser worden, maar zijn papa wil hem op andere gedachten brengen.

2020
Femke zit op De Scheepvaartschool in Antwerpen omdat ze later kapitein van een containerschip wil worden. Vandaag vertrekt ze op stage, maar er wordt een storm verwacht. Angel moet na haar buitenlandse stage op de weegschaal gaan staan voor een vetmeting. Verkiezingsdag: Anuna volgt de uitslagen bij haar thuis.
Angel zit op de topsportschool en kan Belgisch kampioene worden in het hordelopen. Bavo zit in het buitengewoon onderwijs waar hij winkelwerk volgt. Na de schooluren oefent hij met zijn papa voor zijn rijbewijs. Anuna en de andere klimaatbetogers krijgen een mentale tik.
Beau krijgt een tussentijds rapport op school en Zion waagt zich aan een klimpoging. Anuna ontmoet Greta Thunberg, haar grote inspiratiebron.
Zion is verlamd en zit al twee jaar in een rolstoel. Hij heeft een duidelijk en ambitieus plan voor zijn 100 dagen. Sarah krijgt eindelijk nieuws over haar toelating bij Harvard.
Aflevering 3 van 100 Dagen is uitgezonden op maandag 20 januari 2020 om 21:32 uur en was te zien op Eén.
Aflevering 2 van 100 Dagen is uitgezonden op maandag 13 januari 2020 om 21:33 uur en was te zien op Eén.
Aflevering 1 van 100 Dagen is uitgezonden op maandag 6 januari 2020 om 21:32 uur en was te zien op Eén.
Archief