14 Diaries of the Great War

Afleveringen
52:20

8. The Tipping Point

Verlopen 3,0 36 x
In de lente van 1918 zetten de Duitsers een ultiem offensief in. Met de steun van Amerika slaan de geallieerden hard terug. De oorlog kantelt.
50:40

6. The Home Front

Verlopen 3,0 36 x
De gedachte aan het thuisfront is wat iedereen staande houdt in de strijd. Thuis betekent veiligheid in een wereld waar dood en vernieling regeert.
51:27

3. The Anguish

3,0 42 x
Op het slagveld vallen duizenden slachtoffers, maar er zijn te weinig dokters en verpleegsters om de nodige medische verzorging te geven.
52:04

1. The Abyss

Verlopen 3,0 61 x
Na de moord in Sarajevo roepen de Europese naties op voor de strijd. Een oorlog lijkt onvermijdelijk.
51:50

7. The Uprising

Verlopen 3,0 31 x
De oorlog is nu zélf de vijand geworden. Soldaten willen niet langer hun leven geven zonder reden. Overal breken opstanden en stakingen uit.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.