Villa Sporza

Villa Sporza gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
1:00:20
Villa Sporza
Verlopen

Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Studiogasten zijn Hein Vanhaezebrouck, Arnar Vidarsson, Guga Baúl, Herman Brusselmans.

December 2022
1:00:04
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. S tudiogasten zijn Wesley Sonck, Bob Peeters, Steven Defour en Erik Van Looy.
57:00
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Studiogasten zijn Johan Boskamp, Youri Mulder, Eric Goens en Franky Van der Elst.
58:26
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Studiogasten zijn Wesley Sonck, Gert Verheyen, Imke Courtois en Lieven Maesschalck.
51:58
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Arnar Vidarsson, Bob Peeters, Ibtissam Bouharat en Herman Brusselmans zijn te gast.
51:09
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Gasten zijn Wesley Sonck, Dennis Van Wijk, Franky Van der Elst en Carl Dircksens.
57:17
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Gert Verheyen, Arnar Vidarsson, Wesley Sonck en Mathieu Terryn zijn de gasten.
57:30
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. De studiogasten zijn Arnar Vidarsson, Bob Peeters, Imke Courtois.
57:36
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. De studiogasten zijn Wesley Sonck, Frank Boeckx, Franky Van der Elst en Kassandra Missipo.
52:37
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Imke Courtois, Gert Verheyen, Youri Mulder en Jan Jaap van der Wal
56:53
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Youri Mulder, Bob Peeters, Wesley Sonck.
55:56
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels.
1:00:24
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Gasten zijn Bob Peeters, Gert Verheyen, Hein Vanhaezebrouck en Franky Van der Elst.
1:02:06
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Arnar Vidarsson, Dennis Van Wijk en Steven Defour.
1:02:30
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Wesley Sonck, Gert Verheyen, Eric Van Meir en Thomas Huyghe.
59:03
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Franky Van der Elst en Arnar Vidarsson.
1:01:56
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Gert Verheyen, Wesley Sonck, Frank Raes en Jan Boskamp.
1:00:02
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Hein Vanhaezebrouck, Steven Defour, Youri Mulder en Herman Brusselmans.
November 2022
56:28
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels. Studiogasten zijn Heleen Jaques, Bob Peeters, Dennis Van Wijk en Gilles Mbiye-Beya.
51:56
Verlopen
Dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Qatar. Vanuit het 'Sporza Wintercircus' in Gent blikt Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terug op de voorbije dag. Met uiteraard extra aandacht voor de Rode Duivels.
Archief