999 What's Your Emergency ?

2019
50:00

Seizoen 3 - 5. Regulars

4,0 2 x
Elliott bezoekt een vertrouwd adres. Hij krijgt bijna dagelijks oproepen van buren die klagen over lawaai en overlast van de 44-jarige stoorzender Shayne. Hoewel hij al enkele keren werd opgepakt, moet de politie hem steeds weer laten gaan, om dan opnieuw onrust te stoken. Ook in Crewe krijgt de politie te maken met een ve...
50:00

Seizoen 3 - 4. Mental Health

3,0 3 x
De politie en ambulanciers spelen steeds vaker een rol in de verzorging van mensen met mentale gezondheidsproblemen. In Warrington komt een oproep binnen over een man die door de straat loopt en schreeuwt dat hij bezeten is door de duivel. De hulpverleners ter plaatse moeten bepalen of de man echt problemen heeft en meegen...
50:00

Seizoen 3 - 3. Community

4,0 4 x
De hulpdiensten van Cheshire krijgen elk jaar te maken met meer dan tweeduizend burenruzies en -incidenten. In Crewe komt een oproep binnen van een man die beweert dat iemand tijdens zijn vakantie is ingetrokken in zijn woning. In een anders vredige straat worden in dezelfde week twee auto's in brand gestoken. En er komen ...
50:00

Seizoen 3 - 2. Legal Highs

4,0 5 x
In deze aflevering staan de gevolgen van legale drugs centraal. Politie en paramedici worden gevolgd wanneer een gebruiker bloed ophoest na het gebruiken van softdrugs en wanneer een oude man slecht reageert op producten die hij online heeft gekocht.
50:00

Seizoen 3 - 1. Grade 1 Calls

4,0 6 x
In de eerste aflevering wordt de controlekamer van Cheshire bezocht, waar alle noodoproepen binnenkomen en worden doorgestuurd. De dienst krijgt de helft meer oproepen dan tien jaar geleden. Sommige zijn levensbedreigend, andere hartverwarmend.
45:00

Seizoen 4 - Aflevering 10

3,0 3 x
Politie en paramedici proberen in deze aflevering mensen te helpen die nood hebben aan geestelijke gezondheidszorg.
45:00

Seizoen 4 - Aflevering 9

4,0 5 x
Het aantal daklozen in de UK is in 6 jaar verdubbeld. Deze aflevering ontdekt de impact van daklozen op de politie van Wiltshire.
45:00

Seizoen 4 - Aflevering 8

3,0 5 x
Deze aflevering behandelt militaire misdaden in Wiltshire, waar 15 000 man personeel woont. Squaddies en burgers vechten vaak. Ten minste één militair pleegt er maandelijks zelfmoord.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.