Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

999 What's Your Emergency ?

December 2019

Seizoen 3 - 14. Custody

3,0 7 x
Meer 20.000 mensen worden jaarlijks gearresteerd en belanden in de cel. De meeste zijn erg agressief en dan moeten de agenten zorgen dat ze paraat staan.
50:00

Seizoen 3 - 13. Life and Death

4,0 9 x
De hulpdiensten komen vaak situaties tegen waarbij levens aan een zijden draadje hangen. In Washington moeten de ambulanciers zo naar een man die vermoedt een hartaanval te hebben.
50:00

Seizoen 3 - 12. Relationships

3,0 15 x
Deze aflevering volgt de rol van de hulpdiensten wanneer emotionele kwesties botsen met de wet. Zo zijn er zaken van huiselijk geweld tot vulgaire graffiti.
November 2019
50:00

Seizoen 3 - 11. Roads

3,0 10 x
De hulpdiensten komen verschillende uitdagingen en gevaren tegen op de weg. Ze moeten bestuurders uit de nood helpen die rijden onder invloed van drank of drugs. En soms worden de verkeersregels gewoon niet gevolgd...
50:00

Seizoen 3 - 10. Fear and Violence

4,0 9 x
Deze aflevering onderzoekt de toename van criminaliteit in het Verenigd Koninkrijk en de toename van aanvallen op politiekorpsen. In Cheshire wordt Claire Heatley aangevallen door een verdachte.

Seizoen 3 - 9. Kids

3,0 8 x
In deze aflevering moeten de hulpdiensten omgaan met tieners, en onder andere met online pesten. Ook zijn er kinderen die hun ouders aanvallen, en tieners die moeten zorgen voor zieke ouders.
50:00

Seizoen 3 - 8. Moment of Madness

4,0 11 x
In deze aflevering moet de politie reageren op incidenten met alcohol. Een profvoetballer rijdt levensgevaarlijk op de baan na een nacht uit en de agenten krijgen te maken met dronken mannen en vrouwen die zich uitkleden en agressief worden.
Oktober 2019
50:00

Seizoen 3 - 7. Money

4,0 9 x
De politie helpt een oudere vrouw wiens spaargeld is gestolen. Ook komt een patrouille in contact met een recidivist die beschuldigd is van aanranding. Verder onderzoeken ze ook de verdwijning van dertien eenden.
50:00

Seizoen 3 - 6. Immigration

3,0 11 x
In Crewe wordt een politiepatrouille opgeroepen nadat een gevecht tussen Oost-Europese immigranten uit de hand is gelopen. Niemand van de vechters spreekt Engels, dus de hulpverleners staan voor een moeilijke opdracht. Politieman Greaves raakt betrokken bij een arrestatie waar heel wat beschuldigingen naar zijn hoofd worde...
50:00

Seizoen 3 - 5. Regulars

4,0 10 x
Elliott bezoekt een vertrouwd adres. Hij krijgt bijna dagelijks oproepen van buren die klagen over lawaai en overlast van de 44-jarige stoorzender Shayne. Hoewel hij al enkele keren werd opgepakt, moet de politie hem steeds weer laten gaan, om dan opnieuw onrust te stoken. Ook in Crewe krijgt de politie te maken met een ve...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.