Absurdistan

2017
32:00

Aflevering 6

4,5 23 x
Vandaag is actrice Leen Dendievel te gast in Absurdistan. Zij heeft een persoonlijk probleem, maar wie mag haar dé ideale oplossing voorschotelen? Probleemspecialisten Jeron, Thomas en Bert proberen Leen voor zich te winnen door oplossing te bedenken voor allerlei universele problemen. Zo is een volle blaas zonder een wc in de buurt niet de beste combinatie. En wat kan je doen om van een verslaving af te geraken? In Absurdistan wemelt het van de originele oplossingen.
29:00

Aflevering 5

3,0 25 x
Deze week heeft VTM-weervrouw Jill Peeters drie mannen ten dienste van haar persoonlijk probleem, maar wie van hen mag haar de oplossing aanreiken? Vroeg opstaan is moeilijk en het openbaar vervoer werkt niet zoals het hoort, maar Jeron, Thomas en Bert weten er wel raad mee. De comedians zetten hun beste beentje voor om Jill te overtuigen van hun kunnen.
26:00

Aflevering 4

4,0 21 x
Ann Tuts is op zoek naar een oplossing voor haar persoonlijk probleem en schakelt Jeron, Thomas en Bert in om voor haar een oplossing te zoeken. Maar wie mag haar uiteindelijk helpen? De drie comedians tonen hun kunnen bij het oplossen van allerhande problemen. Vandaag pakken ze volgende problemen aan: mensen hebben geen tijd meer voor lichaamsbeweging en Vlamingen hebben problemen met Hollanders.
35:00

Aflevering 3

4,0 19 x
Veel mensen hebben tegenwoordig te weinig tijd om te eten en de straten liggen vol hondenpoep. Spek naar de bek van Jeron, Thomas en Bert. Zij proberen hun centrale gast van vandaag, ex-Miss België Joke Van de Velde, te overtuigen van hun probleemoplossend vermogen. Joke sukkelt namelijk zelf met een persoonlijk probleem en is dringend op zoek naar een oplossing in Absurdistan. Wie van de drie comedians mag die haar schenken?
35:00

Aflevering 2

3,0 29 x
Vandaag pakken Jeron, Thomas en Bert het persoonlijk probleem aan van Hilde De Baerdemaeker aan. Wie mag haar een oplossing schenken? Uitgaan is fijn, maar niemand wil nog BOB zijn en net daar wringt het schoentje. En hoe kan je kinderen met een carrière combineren? De oplossing ligt voor het grijpen in Absurdistan. De comedians laten hun creativiteit alvast de vrije loop om de centrale gast te overtuigen van hun probleemoplossende capaciteiten.
32:00

Aflevering 1

3,0 74 x
Wat is het probleem van Dina Tersago en wie mag het oplossen? De hosts proberen hun centrale gast te overtuigen van hun kunnen door oplossingen aan te bieden voor allerlei andere problemen. Zo kost poetsen bijvoorbeeld enorm veel tijd, te veel zelfs en daar willen Jeron, Thomas en Bert iets aan veranderen. Het uitmaken met je lief is en blijft geen lachertje, maar wat als er toch een leuke manier bestaat om de boodschap beter over te brengen of jezelf te sparen van deze miserie? Jeroen Baert tr...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.