@Elindo

Oktober 2018
13:00

Veiligheid

3,0 2 x
In deze aflevering vraagt Elise zich af hoe ze veilig foto's kan bewaren op internet en vertelt Brunette over haar gestolen Instagram-account.
13:00

Haatreacties

4,0 1 x
In deze aflevering vraagt Ella zich af waarom ze zoveel negatieve reacties kreeg op haar deelname aan The Voice Kids en vertelt Amir over hoe hij omgaat met haatreacties.
13:00

Wanneer krijg je eigen smartphone

3,0 1 x
In deze aflevering vraagt Ann-Sophie zich af op welke leeftijd kinderen een smartphone krijgen en vertelt Senne over zijn leven zonder smartphone.
13:00

Wereld van de influencers

Verlopen 3,0 2 x
In deze aflevering vraagt Hailey zich af of influencers echt het perfecte leventje hebben die ze posten op hun Instagram-account. Lars en Amy vertellen over hun ervaringen met influencers en hoe die precies de kost verdienen.
13:00

Pesten

Verlopen 4,0 3 x
In deze aflevering vraagt Dounia zich af welke tips ze kan geven aan haar volgers die worden gepest. En Anaïs vertelt hoe zij online werd uitgesloten.
12:00

Nieuwe contacten maken op internet

Verlopen 4,0 3 x
In deze aflevering vraagt Alycia zich af hoe je veilig nieuwe vrienden kan maken op internet en getuigt Faye over de vieze berichten die ze kreeg op Snapchat.
13:00

Fear of missing out

Verlopen 4,0 4 x
In deze aflevering vraagt Loïs zich af of je verslaafd kunt worden aan je smartphone of computer en vertelt Shukrije over haar smartphoneverslaving.
12:00

Seksualiteit ontdekken

Verlopen 4,0 4 x
In deze aflevering vraagt Simon zich af waarom je online zou daten en seksueel getinte berichten zou sturen en Jasper vertelt over screenshots die gelekt zijn tijdens z'n zoektocht naar zijn geaardheid.
12:00

Toekomst van het net

Verlopen 4,0 8 x
In deze aflevering vraagt Laurens zich af hoe het internet zal evolueren en vertellen Mathias en Lorenzo over hun zelfgeschreven programmaatje dat in de ruimte terechtkwam!
12:00

Wat weet het internet over mij?

Verlopen 3,0 6 x
In deze aflevering vraagt Vita zich af of een foto echt weg is van het internet als je die wist van je profiel en David vraagt zich af wat er gebeurt als je een foto rapporteert.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.