Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

@Elindo

Mei 2020
13:00

Aflevering 11 (Seizoen 1)

3,0 4 x
In deze aflevering vraagt Laurens zich af hoe het internet zal evolueren en vertellen Mathias en Lorenzo over hun zelfgeschreven programmaatje dat in de ruimte terechtkwam! Bekijk aflevering 11 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 10 (Seizoen 1)

4,0 5 x
In deze aflevering vraagt Vita zich af of een foto echt weg is van het internet als je die wist van je profiel en David vraagt zich af wat er gebeurt als je een foto rapporteert. Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 9 (Seizoen 1)

3,0 6 x
In deze aflevering vraagt Catalina zich af of je jezelf als iemand anders mag voordoen op internet en Axana vertelt over kinderen die fake accounts maken en zich voordoen als haar. Bekijk aflevering 9 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 8 (Seizoen 1)

3,0 3 x
In deze aflevering vraagt Karel zich af wat de gevaren zijn van af te spreken met iemand die je online leerde kennen en Kayleigh getuigt over een mysterieus account die plots naaktfoto's begon te vragen... Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 7 (Seizoen 1)

3,0 3 x
In deze aflevering vraagt Thibault zich af hoe lang de gemiddelde jongere op internet mag en Samuel vertelt over hoe hij zich soms genegeerd voelt door iedereen die rondom hem op z'n smartphone bezig is. En is lang achter een scherm zitten nu gevaarlijk of helemaal niet? Benieuwd of Elindo hier raad mee weet! Bekijk afl...
12:00

Aflevering 6 (Seizoen 1)

3,0 4 x
In deze aflevering vraagt Daan zich af wat een goede leeftijd is om niet meer gecontroleerd te worden door z'n ouders. En Ruben getuigt over hoe de controle van z'n ouders hem helpt om niet op verkeerde dingen door te klikken. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
11:00

Aflevering 5 (Seizoen 1)

4,0 4 x
In deze aflevering vraagt Emily zich af hoe het komt dat ze steeds dezelfde filmpjes ziet terugkomen op de homepagina van Youtube en Grace vertelt over de nachtmerries die ze krijgt van de enge trailers die ze op websites te zien krijgt. Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 4 (Seizoen 1)

3,0 8 x
In deze aflevering vraagt Senna zich af hoe je het verschil ziet tussen echte en fake downloadknoppen. Flavio vertelt over een virus dat hij doorgestuurd kreeg van een vriend via Messenger en wat er gebeurde toen hij erop doorklikte... Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
13:00

Aflevering 3 (Seizoen 1)

3,0 5 x
In deze aflevering vragen we ons af of je even ver kan geraken in een spel zonder te betalen en vertelt Gust over hoe hij zonder weten veel geld heeft uitgegeven aan een spelletje...op kosten van z'n ouders... Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
April 2020
13:00

Aflevering 17 (Seizoen 1)

4,0 4 x
In deze aflevering vraagt Ann-Sophie zich af op welke leeftijd kinderen een smartphone krijgen en vertelt Senne over zijn leven zonder smartphone. Bekijk aflevering 17 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.