Africa With Ade Adepitan

2019
59:00

Aflevering 4

3,0 7 x
De laatste trip van de epische reis die Ade Adepitan door Afrika maakt begint op de stranden van Mozambique. Van daaruit gaat het richting Zuid-Afrika, om aan te komen in Zimbabwe.
59:00

16 juni 2019

3,5 15 x
De start van het derde deel begint in Tanzania. Ade Apitan vertrekt meer bepaald in het Selous Game Reserve, waar hij op zoek is naar olifanten. En dat is niet vanzelfsprekend, want hun aantal is met 90% gedaald de afgelopen decennia. Vervolgens gaat hij naar Ethiopië, om ten slotte aan te komen in het door oorlog geteiste...
59:00

Aflevering 3

3,0 5 x
De start van het derde deel begint in Tanzania. Ade Apitan vertrekt meer bepaald in het Selous Game Reserve, waar hij op zoek is naar olifanten. En dat is niet vanzelfsprekend, want hun aantal is met 90% gedaald de afgelopen decennia. Vervolgens gaat hij naar Ethiopië, om ten slotte aan te komen in het door oorlog geteiste...
59:00

Aflevering 2

3,0 15 x
De tweede etappe van Ade Adepitans vierdelige reis door Afrika, brengt hem in Centraal-Afrika. Hij begint aan de kust van Gabon, reist door naar Congo en arriveert uiteindelijk in Oeganda.
59:00

Aflevering 1

4,0 15 x
Ade Adepitan begint aan het eerste deel van zijn reis, die start in West-Afrika. Ade reist van Kaapverdië naar Senegal en Ivoorkust, om uiteindelijk aan te komen in Nigeria, zijn geboorteland.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.