Afrique Australe

Mei 2019
49:00

Côtes sauvages

4,0 13 x
In deze aflevering volgen we de dieren die leven aan de zuidkust van Zuid-Afrika, van het Kaapse Schiereiland tot in Mozambique. Daar wordt het land gekenmerkt door zandstranden en de prachtige Drakensbergen. Het is het regenseizoen en in die periode is het tropische regenwoud de thuishaven van duizenden vogelsoorten.
50:00

Le royaume des couleurs

3,0 17 x
Van de Kalahariwoestijn tot Namakwaland, in Zuid-Afrika worden tijdens de lente de droge gebieden omgetoverd in velden vol met bloemen. De manier waarop dieren zich aan de verschillende seizoenen aanpassen, is wonderbaarlijk.
49:00

La quête de l'eau

4,0 14 x
In de eerste aflevering gaat het van het zompige land van de Victoria Falls en de Okavangodelta tot het droge en ruige gebied van de Namibwoestijn.  Dieren gebruiken water voor verschillende doeleinden: om te drinken, voedsel schoon te maken, te spelen, zich te verfrissen en om soortgenoten te ontmoeten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.