Albatros

Albatros herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Bart

3,0 119 x
Nu de groep weet heeft van zijn grote geheim, durft Bart de deelnemers niet onder ogen te komen. De skeeleractiviteit ontaardt in een ruzie en de groep beslist om naar het dorpsfeest te gaan. Bart wil een einde maken aan zijn geheimdoenerij en heeft een plan opgevat. Hij wil iets duidelijk maken. Aan de groep én aan zijn v...

Seizoen 1, Aflevering 7 - Evi

3,0 41 x
Wanneer Evi getuige is van een nachtelijk ongeval spelen haar demonen op. Sybille probeert Evi's trauma aan te pakken met de groep, maar dat ziet Jurgen helemaal niet zitten. Het kamp ligt op zijn gat en er zijn te weinig kilo's afgevallen. Bart moet ook een bekentenis doen, terwijl het dorp zich voorbereidt op de jaarlijk...

Seizoen 1, Aflevering 6 - Guy

3,7 36 x
Paniek op Albatros. Guy blijkt niet in zijn bed geslapen te hebben. Martine vindt het vreselijk nieuws en trekt de rest mee in haar zoekactie, tot ongenoegen van Jurgen. Tijdens de zoekactie ontdekken Geoffrey en Jan-Willem iets heel bijzonders. Maar vinden ze hiermee Guy terug? Evi denkt er ondertussen het hare van en vre...

Seizoen 1, Aflevering 5 - Raf

4,5 51 x
Op de bezoekdag gelooft Raf zijn ogen niet wanneer zijn moeder en zijn zoon ongewild voor zijn neus staan. Wat voor velen een feestdag zou worden, blijkt een dag in mineur. Rafs stoppen slaan helemaal door.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Geoffrey En Indina

3,0 34 x
Geoffrey haat zowat alles aan het kamp. Dat zijn zus Indina er bij is, is maar een magere troost. Wanneer de hamster van Indina verdwijnt onderneemt Geoffrey weinig actie. Gelukkig is er Jan-Willem, waarmee Geoff een klik heeft. De samenhang in het dieetkamp begint barsten te vertonen en Bart doet geheimzinniger dan ooit.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Bea En Arthur

3,0 30 x
Bea weigert deel te nemen aan de activiteiten. Ze is hier immers voor haar zoon Arthur, die dit kamp meer nodig heeft dan zijzelf. Arthur schaamt zich kapot voor zijn moeder. Bea heeft het moeilijk om hem los te laten en het komt tot een bikkelharde confrontatie met de groep.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Martine

3,0 33 x
De eerste weegsessie is voor velen een groot obstakel. Martine is stevig voer voor Sybille tijdens de therapiesessie en wanneer ze een pijnlijk geheim uit haar verleden vertelt, verstart de groep.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Didier

4,0 126 x
Didier durft eindelijk de stap te zetten om deel te nemen aan een afslankingskamp in de Ardennen. Samen met negen lotgenoten neemt hij de bus richting kamp Albatros, waar er een lichtere toekomst op hen wacht. Althans, dat hopen ze.
Archief