Alles Voor De Spelen

Laatste aflevering
57:00
Alles Voor De Spelen

Koen Wauters en Gilles Dupont volgen de Belgische delegatie Special Olympiërs op weg naar de Special Olympics Wereldspelen in Berlijn.

Alles Voor De Spelen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
49:00
Koen Wauters en Gilles Dupont volgen de Belgische delegatie Special Olympiërs op weg naar de Special Olympics Wereldspelen in Berlijn. Maken vandaag onder meer hun opwachting: Marijn 'Boma' Devalck en Sven Nys.
21:00
Koen Wauters en Gilles Dupont volgen enkele Belgische Special Olympiërs op weg naar de Special Olympics Wereldspelen in Berlijn.
51:00
Vorige keer trokken Gilles en Koen hun stoute schoenen aan om prins Laurent uit te nodigen op de Nationale Spelen in Mechelen, de laatste sportieve halte van de special olympiërs voor de World Games in Berlijn. Vandaag staat het duo oog in oog met de monseigneur en kunnen ze hem zelfs de hand schudden.
50:00
Gilles en Koen trommelen bekend Vlaanderen op om als vrijwilliger mee te helpen tijdens de Nationale Spelen van Special Olympics in Mechelen. Het is de laatste sportieve halte van de special olympiërs voor ze het beste van zichzelf geven tijdens de World Games in Berlijn. Gilles en Koen hebben één 'bekende Belg' hoog op hu...
47:00
De Belgische delegatie Special Olympiërs verzamelt tijdens het delegatieweekend. Daar zijn ze niet alleen voor het plezier én de afscheidsfuif vlak voor hun vertrek, maar vooral ook om samen te trainen voor de Wereldspelen in Berlijn.
48:00
Jeremy en zijn papa Danny nemen samen deel aan de Spelen in Berlijn, in het 'unified zeilen'. Daarin vormen sporters met en zonder beperking samen een team. Het zeilen zit Jeremy in het bloed: zijn grootvader was een fervent zeiler en papa Danny nam vroeger deel aan kampioenschappen. Daar werd hij echter de eeuwige tweede....
Archief