Alloo in de Psychiatrie

Mei 2016
1:01:54

Aflevering 12

Verlopen 4,0 534 x
In de laatste aflevering van Alloo in de Psychiatrie zoomt Luk Alloo in op de evolutie van de psychiatrische patiënten die hij 2 jaar lang heeft gevolgd. Evelien wendt haar kennis en belevingen aan en is ervaringsdeskundige geworden. Ilse doet nu aa...
1:01:42

Aflevering 11

Verlopen 4,0 469 x
Reynaert lijdt aan schizofrenie. Erwin en Rudy krijgen psychologische therapie. Alain zit nu op de gesloten afdeling. Luk ontmoet Patricia in een ontspanningscentrum.
April 2016
1:01:38

Aflevering 9

Verlopen 3,5 426 x
Tom is opgenomen in de gesloten instelling na een herval van een manische bui. Ook Tony is terug hervallen en is zeer zwaarmoedig. Marnix ontmoet zijn idool Sven Nys.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.