Alloo in de Psychiatrie

Afleveringen
1:01:54

Aflevering 12

Verlopen 4,0 474 x
In de laatste aflevering van Alloo in de Psychiatrie zoomt Luk Alloo in op de evolutie van de psychiatrische patiënten die hij 2 jaar lang heeft gevolgd. Evelien wendt haar kennis en belevingen aan en is ervaringsdeskundige geworden. Ilse doet nu aa...
1:01:42

Aflevering 11

Verlopen 3,0 434 x
Reynaert lijdt aan schizofrenie. Erwin en Rudy krijgen psychologische therapie. Alain zit nu op de gesloten afdeling. Luk ontmoet Patricia in een ontspanningscentrum.
1:01:38

Aflevering 9

Verlopen 3,5 387 x
Tom is opgenomen in de gesloten instelling na een herval van een manische bui. Ook Tony is terug hervallen en is zeer zwaarmoedig. Marnix ontmoet zijn idool Sven Nys.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.