Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Alvinnn!!! En De Chipmunks

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 22 (De Geheime Tuin van Jeanette / Schattenjacht)

4,0 3 x
Jeanette besluit een tuintje aan te leggen op het schoolterrein, maar Bocarter installeert liever snoepautomaten. / Wanneer Alvin een schatkaart vindt in de kelder van mevrouw Kramer, gaan de Chipmunks op zoek naar de verloren schat.

Seizoen 2, Aflevering 25 (Wazige Woensdag / Verzonnen Valentijn)

3,0 1 x
Wanneer de uitvinding van Simon een fout maakt, verruilen Alvin en Jeanette van lichaam en moeten ze als elkaar door het leven. // Omdat hij Cheesy zielig vindt op Valentijnsdag, maakt Theodore een online profiel en doet hij of hij een meisje is.

Seizoen 2, Aflevering 26 (De Tijd Vliegt / Kwelbelletjes)

4,0 1 x
Alvin en Brittany zijn ervan overtuigd dat Simon verloren is in de tijd en doen alles om hem terug te krijgen. / Een kwelbelletje van Alvin loopt uit de hand wanneer de persoon aan de andere kant van de lijn zweert hem op te sporen.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 1 (De karatekneus / Het lievelingetje)

3,0 4 x
Dave, Simon en Theodore zijn bezorgd wanneer Alvin meedoet met een karatewedstrijd. // Wanneer Alvin vermoedt dat Simon Dave's lievelingetje is, dagen Theodore en hij Simon uit voor een zeepkistenrace voor Dave's erkenning.

Seizoen 3, Aflevering 2 (Terug Naar de Basis / Cijferlijsten)

4,0 5 x
Iedereen denkt dat Simon gek geworden is wanneer hij een onvoldoende krijgt en een tijdje alleen in een boom gaat wonen. // Alvin maakt zich druk om een slecht rapport en doet alles om de post te onderscheppen voor Dave het ziet.

Seizoen 3, Aflevering 3 (De Kattensitter / Verslaafd)

4,0 5 x
Theodore moet op de katten van mevrouw Kramer passen terwijl Dave wil dat ze zich concentreren op school. // De Chipettes dagen de Chipmunks uit om drie uur lang hun lievelingsdingen niet te doen. Hoe moeilijk kan dat nou zijn?
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 23 (Twee Kanten / De Zombieaanval)

3,0 2 x
Alvin en Brittany vertellen juf Smith twee totaal verschillende verhalen over hoe het brandalarm is afgegaan. / Wanneer ze er van overtuigd zijn dat de zombies aanvallen, zetten Alvin en Theodore alles op alles om hun dierbaren te beschermen.

Seizoen 2, Aflevering 24 (Zomerkamp / Jokkebrok)

4,0 1 x
De Chipmunks helpen een eigenaar met het repareren van zijn zomerkamp en de nare relatie met zijn broer. / Alvin is er van overtuigd dat Theodore hem vervloekt heeft zodat hij nooit meer kan liegen en kan het niet helpen de waarheid te vertellen.

Seizoen 2, Aflevering 14 (Supermeiden / Zittenblijver)

3,0 0 x
De Chipettes willen aantonen dat superheldendom geen 'jongensding' is. / Juf Smith waarschuwt Alvin dat als hij zijn eerstvolgende toets niet haalt, hij zal blijven zitten en dus wordt gescheiden van zijn broers.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Het is mijn feestje / De luxe van de Humphries)

4,0 0 x
Wanneer de klas Kevin pest om zijn suffe feestjes, besluit Alvin het coolste paintballfeest voor Kevin te houden bij hem thuis. / Wanneer Bocarter opschept over zijn snelle computer, willen de Chipmunks hem toppen, dat geeft problemen.
Archief