Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Alvinnn!!! En De Chipmunks

September 2020

Seizoen 3, Aflevering 10 (Logeren bij Cheesy / De lijfwacht)

4,0 1 x
Theodore probeert zijn angst voor logeerpartijtjes te overwinnen door bij Cheesy te logeren zonder dat Alvin en Simon er bij zijn. // Wanneer Alvin hoort dat alle bekendheden een lijfwacht hebben, besluit hij Theodore aan te nemen.

Seizoen 3, Aflevering 11 (De hamsteraar / Spookvakantie)

3,0 1 x
Wanneer Dave zegt dat Simon wat spullen weg moet doen, vallen een paar gevaarlijke uitvindingen in verkeerde handen. // Dave en de jongens huren een huisje in het bos voor wat rust en ontspanning, maar komen er achter dat het er misschien spookt.

Seizoen 3, Aflevering 2 (De Chipmunk speurneus / Held op gitaar)

3,0 1 x
Wanneer mevrouw Miller wordt beroofd, beloven Eleanor en Theodore om de dader te vinden en hem terecht te wijzen. // Alvin geeft tegen zijn zin in gitaarles aan juf Smith, maar ze wil niet zeggen waarom ze het zo graag wil leren.

Seizoen 3, Aflevering 20 (Positieve plantenkunde / De bijenkoningin)

4,0 1 x
Simon's experiment waarin hij planten laat reageren op positieve of negatieve aandacht creëert een monster, en het groeit. // Brittany's angst voor bijen verandert in waardering als ze krimpt tot hun formaat en ervaart hoe het is om een bij te zijn.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Modeflater / Carrièredag)

4,0 5 x
Brittany's droom om modeontwerpster te worden wordt een nachtmerrie wanneer haar werkgeefster haar ideeën steelt. // Wanneer Dave zich vreemd gedraagt en de jongens cadeautjes geeft, begint Alvin te vermoeden dat hij een bankrover is.

Seizoen 3, Aflevering 5 (Pizzasprint / De gloriedagen)

4,0 1 x
De stad wordt aangevallen wanneer Simon een drone maakt die niet alleen pizza's bezorgt, maar ook kan leren. // Alvin vreest dat de Chipmunks Dave saai hebben gemaakt, wanneer hij ontdekt dat hij een rockster had kunnen zijn.

Seizoen 3 (Alleen op School / Het Kwam uit de Cosmos)

4,0 2 x
Alvin en Brittany komen vast te zitten in de school met een geest die door de gangen spookt, of is het iets anders? // Alvin doet voor een schoolproject alsof een steen die hij vond een meteoriet is, maar trekt er ongewenste aandacht mee.

Seizoen 3, Aflevering 17 (De wraak van Talking Teddy / Slakkendag)

4,0 3 x
Wanneer Alvin denkt dat Theodore's teddybeer helderziend is, wil hij plotseling vriendjes worden met Happy Teddy. // Alvin verzint een feestdag om Theodore zijn klusjes te laten doen.
Augustus 2020

Seizoen 3 (Tijdelijke Moeder / Golfpartners)

4,0 3 x
Wanneer de jongens mevrouw Miller als babysitter krijgen, proberen ze alledrie een vervanger te vinden. // Alvin geeft zich op als caddie voor een golftoernooi voor een goed doel, maar moet tot zijn verbazing samenwerken met juf Smith.

Seizoen 3, Aflevering 10 (Voortvluchtig / Sherlock Chipmunk)

3,0 4 x
Wanneer de jongens per ongeluk de nieuwe flatscreen tv van Dave kapot maken besluiten ze als voortvluchtigen door het leven te gaan. // Jeanette en Eleanor gaan als Sherlock Holmes en Watson op zoek naar de verdwenen teddybeer van Theodore.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.