Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Alvinnn!!! En De Chipmunks

Seizoen 1
21:00

Seizoen 1, Aflevering 26 - De Tijd Vliegt / Kwelbelletjes

3,0 10 x
Alvin en Brittany zijn ervan overtuigd dat Simon terug in de tijd is verdwenen en doen er alles aan om hem terug te halen. / Een grap van Alvin loopt uit de hand wanneer de persoon aan de andere kant van de lijn belooft hem op te sporen.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 25 - Wazige Woensdag / Verzonnen Valentijn

4,0 8 x
Alvin en Jeanette worden met Simons teleportatieapparaat weggezapt. / Als Theodore merkt dat Cheesy van streek is omdat hij geen valentijn heeft, doet hij zich voor als een meisje op een online datingsite om hem op te vrolijken.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 24 - Zomerkamp / Jokkebrok

4,0 2 x
De eekhoorns helpen een eigenaar om zijn vervallen zomerkamp en zijn verbroken relatie met zijn broer op te herstellen. / Alvin gelooft dat Theodore hem heeft vervloekt zodat hij nooit meer kan liegen en zichzelf niet kan bedwingen om de waarheid te vertellen.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - Twee Kanten / De Zombieaanval

4,0 2 x
Alvin en Brittany geven heel verschillende versies van de reden waarom het brandalarm op school afging aan juf Smith. / Alvin en Theodore zijn ervan overtuigd dat er een zombie-invasie aankomt en doen er alles aan om hun dierbaren te beschermen.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - De Geheime Tuin van Jeanette / Schattenjacht

3,0 1 x
Jeanette besluit een tuin aan te leggen op het schoolterrein, maar Bocarter slaagt erin om in plaats daarvan verkoopautomaten te installeren. / Wanneer Alvin een schatkaart vindt in de kelder van juf Croner, gaan de Chipmunks op zoek naar verloren schatten.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Nergens te Bekennen / De Vallende Ster

4,0 2 x
Alvin leent Simons onzichtbaarheidspak, maar komt vast te zitten als de rits vastzit. / Nadat Theodore een wens heeft gedaan, proberen de Chipmunks erachter te komen wat het was, zodat ze de wens kunnen laten uitkomen.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Viral / Broeders van Dagarek

4,0 2 x
Nadat Brittany en de meisjes een video hebben uitgebracht die viraal gaat, proberen Alvin, Simon en Theodore het te overtreffen. / Simon wordt ziek en vraagt Alvin en Theodore om niet zonder hem naar een nieuwe film te gaan, maar Alvin kan het gewoon niet laten.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Ridders / De Slangenbezweerder

4,0 0 x
Nadat Theodore de ridders van de ronde tafel heeft leren kennen, hoopt hij een ridder te worden en worstelt hij op komische wijze om 'goede daden' te doen. / Alvin en Simon maken een nepslang om Dave te helpen zijn angst voor slangen te overwinnen.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - De Tijdelijke Kracht / Geen Hulp van Ouders

4,0 8 x
Wanneer Brittany gewond raakt, voor een groot schoolevenement, valt Jeanette in als assistent van de rector. / Als de vader van Bocarter hem helpt met zijn klasproject, roept Alvin de hulp van Dave in. De families komen terecht in een verhitte competitie.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Wij Zijn de Chipmunks / Een Ongewilde Vriendschap

3,0 9 x
Wanneer een nieuwe jongensband, de "Hipmunks", de schijnwerpers probeert te stelen, worden de Chipmunks gedwongen deel te nemen aan een strijd tussen de bands. / Het schoolhoofd stelt Alvin en Derek een ultimatum: als ze ruzie maken, wordt het schoolfeest afgelast.
Archief