Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Alvinnn!!! En De Chipmunks

Alvinnn!!! En De Chipmunks herbekijken

Seizoen 1
21:00

Seizoen 1, Aflevering 26 - Het C Team / Het vader-dochterbal

4,0 29 x
Coach Dopkins daagt juf Smith en haar team buitenbeentjes uit voor een potje honkbal om te kijken wie de beste is. // De Chipettes willen alledrie dat Dave hun date is op het "vader-dochterbal". Hoe kan hij er maar eentje kiezen?
21:00

Seizoen 1, Aflevering 25 - De Chipmunk speurneus / Held op gitaar

3,0 17 x
Wanneer mevrouw Miller wordt beroofd, beloven Eleanor en Theodore om de dader te vinden en hem terecht te wijzen. // Alvin geeft tegen zijn zin in gitaarles aan juf Smith, maar ze wil niet zeggen waarom ze het zo graag wil leren.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 24 - Logeren bij Cheesy / De lijfwacht

3,0 11 x
Theodore probeert zijn angst voor logeerpartijtjes te overwinnen door bij Cheesy te logeren zonder dat Alvin en Simon er bij zijn. // Wanneer Alvin hoort dat alle bekendheden een lijfwacht hebben, besluit hij Theodore aan te nemen.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - Verdwaald op ruimtekamp / Superwarme chocolademelk

4,0 13 x
Theodore moet bewijzen dat hij uit het juiste hout gesneden is wanneer de Chipmunks en de Chipettes naar ruimtekamp gaan. // Theodore raakt gedeprimeerd wanneer hij zijn tong verbrandt aan superwarme chocolademelk en zijn gevoel van smaak verliest.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Modeflater / Carrièredag

3,0 13 x
Brittany's droom om modeontwerpster te worden wordt een nachtmerrie wanneer haar werkgeefster haar ideeën steelt. // Wanneer Dave zich vreemd gedraagt en de jongens cadeautjes geeft, begint Alvin te vermoeden dat hij een bankrover is.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - De hamsteraar / Spookvakantie

3,0 53 x
Wanneer Dave zegt dat Simon wat spullen weg moet doen, vallen een paar gevaarlijke uitvindingen in verkeerde handen. // Dave en de jongens huren een huisje in het bos voor wat rust en ontspanning, maar komen er achter dat het er misschien spookt.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Positieve plantenkunde / De bijenkoningin

3,0 18 x
Simon's experiment waarin hij planten laat reageren op positieve of negatieve aandacht creëert een monster, en het groeit. // Brittany's angst voor bijen verandert in waardering als ze krimpt tot hun formaat en ervaart hoe het is om een bij te zijn.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Aan de andere kant van de cosmos / Brit's Blog

3,0 13 x
Alvin wedt met Bocarter dat er buitenaards leven bestaat, en moet het binnen een week bewijzen, anders staat hij voor schut. // Brittany is woedend wanneer ze denkt dat Alvin op haar blog geschreven heeft en wil wraak nemen, maar was Alvin het wel?
21:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - De gijzeling / De krantenjongen

3,0 12 x
Wanneer de teddybeer van Theodore, 'Talking Teddy', wordt gestolen, moeten de jongens met Agent Dingmans samenwerken. // Wanneer Alvin de krant begint te stelen om te verkopen op school, geeft Dave de krantenjongen de schuld en weigert hem te betalen.
21:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Pizzasprint / De gloriedagen

3,0 21 x
De stad wordt aangevallen wanneer Simon een drone maakt die niet alleen pizza's bezorgt, maar ook kan leren. // Alvin vreest dat de Chipmunks Dave saai hebben gemaakt, wanneer hij ontdekt dat hij een rockster had kunnen zijn.
Archief