Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Alvinnn!!! En De Chipmunks

Februari 2021

Seizoen 3 (Alleen op School / Het Kwam uit de Cosmos)

4,5 4 x
Alvin en Brittany komen vast te zitten in de school met een geest die door de gangen spookt, of is het iets anders? // Alvin doet voor een schoolproject alsof een steen die hij vond een meteoriet is, maar trekt er ongewenste aandacht mee.

Seizoen 3, Aflevering 12 (Tijdelijke Moeder / Golfpartners)

2,0 13 x
Wanneer de jongens mevrouw Miller als babysitter krijgen, proberen ze alledrie een vervanger te vinden. // Alvin geeft zich op als caddie voor een golftoernooi voor een goed doel, maar moet tot zijn verbazing samenwerken met juf Smith.

Seizoen 3, Aflevering 17 (De wraak van Talking Teddy / Slakkendag)

4,0 10 x
Wanneer Alvin denkt dat Theodore's teddybeer helderziend is, wil hij plotseling vriendjes worden met Happy Teddy. // Alvin verzint een feestdag om Theodore zijn klusjes te laten doen.

Seizoen 3, Aflevering 19 (Meisjesdingen / De Rollen Zijn Omgedraaid)

4,0 9 x
Dave ontdekt dat hij niet zo goed is in het ruige buitenleven als-ie op trektocht gaat met de Chipettes. // Wanneer Alvin doet of-ie slimmer is dan Simon met een nep IQ test, besluiten de Chipettes hem terug te pakken.

Seizoen 3, Aflevering 5 (Pizzasprint / De gloriedagen)

4,0 10 x
De stad wordt aangevallen wanneer Simon een drone maakt die niet alleen pizza's bezorgt, maar ook kan leren. // Alvin vreest dat de Chipmunks Dave saai hebben gemaakt, wanneer hij ontdekt dat hij een rockster had kunnen zijn.

Seizoen 3, Aflevering 7 (Aan de andere kant van de cosmos / Brit's blog)

3,0 8 x
Alvin wedt met Bocarter dat er buitenaards leven bestaat, en moet het binnen een week bewijzen, anders staat hij voor schut. // Brittany is woedend wanneer ze denkt dat Alvin op haar blog geschreven heeft en wil wraak nemen, maar was Alvin het wel?
Januari 2021

Seizoen 3, Aflevering 10 (Voortvluchtig / Sherlock Chipmunk)

3,0 6 x
Wanneer de jongens per ongeluk de nieuwe flatscreen tv van Dave kapot maken besluiten ze als voortvluchtigen door het leven te gaan. // Jeanette en Eleanor gaan als Sherlock Holmes en Watson op zoek naar de verdwenen teddybeer van Theodore.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Oh, Broer, Waar Zijt Ge Toch? / De Muur)

3,0 15 x
Alvin denkt dat-ie gek wordt wanneer Simon verdwijnt en niemand meer schijnt te weten wie Simon is. // Wanneer de meisjes in de klas op de wc-muur zetten wie de leukste Chipmunk is, maakt Alvin zich druk over de resultaten.

Seizoen 3, Aflevering 8 (Kliederboel / Geluksdag)

3,0 6 x
Simon komt er achter dat hij in zijn slaap graffiti spuit, vooral wanneer een paar na-apers hem na gaan doen. // De pech van Alvin gaat van kwaad naar erger wanneer Theodore een klavertje vier vindt en hij alle geluk van de wereld krijgt.

Seizoen 3, Aflevering 5 (Opvoeddrama / Balletjongens)

3,0 6 x
Alvin en Brittany komen er achter dat ouder zijn niet makkelijk is als ze voor een robotbaby moeten zorgen voor school. // Wanneer het voetbalteam van Alvin het moeilijk heeft, moeten ze van hun coach balletles nemen voor hun conditie.
Archief