Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

An Hour To Save Your Life

Augustus 2019
50:00

Seizoen 1 - 6. Minutes From Death

3,0 17 x
In deze aflevering doen de dokters er weer alles aan om mensenlevens te redden. Ze proberen een man te redden wiens been ernstig gewond is geraakt door een auto-ongeluk. Het leven van een jonge vrouw is in gevaar nadat ze op straat een hartaanval kreeg en ze redden het leven van een fietser die door een vrachtwagen werd aa...
50:00

Seizoen 1 - 5. Surviving Birth

4,0 8 x
In deze aflevering zetten de dokters alles op alles op drie pasgeboren baby's in leven te houden. Baby Alyssia wordt veel te vroeg geboren. De hartslag van Baby Harley daalt gevaarlijk snel tijdens de bevalling en baby Evelyn is geboren met een levensbedreigende aandoening in haar baarmoeder.
50:00

Seizoen 1 - 4. Between Life and Death

4,0 13 x
In deze aflevering redden de dokters het leven van Janina, Tony en Blake. Janina kreeg een hartstilstand na een fietsongeval. Tony verloor ontzettend veel bloed en de 11-jarige Blake had een hoofdwonde nadat ze werd aangereden.
50:00

Seizoen 1 - 3. Making the Invisible Visible

3,0 8 x
In deze aflevering redden de dokters het leven van Gudrun, Vincent en Ben. Vincent raakte zwaar gewond tijdens een motorongeval. De 77-jarige Gudrun heeft dringend hulp nodig nadat hij een beroerte kreeg. En Ben raakte zwaargewond nadat hij uit een boom viel.
50:00

Seizoen 1 - 2. On the Edge

3,0 11 x
In deze aflevering vechten de dokters voor het leven van Mick, hij is in elkaar gezakt na een mogelijke hartaanval. Daarnaast verzorgen ze motorrijder Michael die aan hoge snelheid een verkeersongeval had en vechten ze voor het leven van een jonge man met messteken.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.