Ander nieuws

Afleveringen

Zwitserse waaghals breekt snelheidsrecord achteruit skiën

3,0 0 x
Zwitserse waaghals breekt snelheidsrecord achteruit skiën van Ander nieuws is uitgezonden op dinsdag 21 maart 2017 om 23:20 uur en was te zien op Sporza.

Colsaerts: "Heb hier een geweldige tijd gehad"

3,0 1 x
Colsaerts: "Heb hier een geweldige tijd gehad" van Ander nieuws is uitgezonden op dinsdag 21 maart 2017 om 3:13 uur en was te zien op Sporza.

Bonkende beats, drank en taart voor Floyd Mayweather in de Carré

3,0 0 x
Bonkende beats, drank en taart voor Floyd Mayweather in de Carré van Ander nieuws is uitgezonden op maandag 20 maart 2017 om 23:30 uur en was te zien op Sporza.

Mayweather: "Als McGregor het aanbod weigert blijf ik met pensioen"

4,0 0 x
Mayweather: "Als McGregor het aanbod weigert blijf ik met pensioen" van Ander nieuws is uitgezonden op maandag 20 maart 2017 om 23:30 uur en was te zien op Sporza.

Wennemars: "Swings moet aankloppen bij allerbeste schaatsers"

4,0 0 x
Wennemars: "Swings moet aankloppen bij allerbeste schaatsers" van Ander nieuws is uitgezonden op maandag 20 maart 2017 om 1:31 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.