Ander nieuws

Afleveringen

Seppe Smits: "Ik wil nog enkele tricks bijleren voor de Winterspelen"

4,0 0 x
Seppe Smits: "Ik wil nog enkele tricks bijleren voor de Winterspelen" van Ander nieuws is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 14:23 uur en was te zien op Sporza.

Smits: "Mijn wereldtitel is een bewijs dat ik nog altijd met de wereldtop meedraai"

4,0 0 x
Smits: "Mijn wereldtitel is een bewijs dat ik nog altijd met de wereldtop meedraai" van Ander nieuws is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 8:37 uur en was te zien op Sporza.

Thomas Pieters: "Ik houd van deze golfbaan"

3,0 2 x
Thomas Pieters: "Ik houd van deze golfbaan" van Ander nieuws is uitgezonden op donderdag 25 mei 2017 om 23:30 uur en was te zien op Sporza.

Red Panther Jill Boon waagt zich aan skeleton: "Dat was heel spannend"

4,0 1 x
Red Panther Jill Boon waagt zich aan skeleton: "Dat was heel spannend" van Ander nieuws is uitgezonden op donderdag 25 mei 2017 om 14:06 uur en was te zien op Sporza.

Seppe Smits is ook de beste op het BK Big Air

4,0 0 x
Seppe Smits is ook de beste op het BK Big Air van Ander nieuws is uitgezonden op donderdag 25 mei 2017 om 10:52 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.