Ander nieuws

Afleveringen

Snowboarders Seppe Smits en Sebbe De Buck leven zich uit op "Nine Knights"

3,0 0 x
Snowboarders Seppe Smits en Sebbe De Buck leven zich uit op "Nine Knights" van Ander nieuws is uitgezonden op maandag 20 februari 2017 om 5:56 uur en was te zien op Sporza.

Carton is de snelste van het pak in Rotselaar

4,0 1 x
Carton is de snelste van het pak in Rotselaar van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 23:36 uur en was te zien op Sporza.

Kimeli wint nipt bij de mannen in Rotselaar

4,0 1 x
Kimeli wint nipt bij de mannen in Rotselaar van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 23:36 uur en was te zien op Sporza.

De Vylder rijdt naar een zilveren medaille in het omnium

3,0 2 x
De Vylder rijdt naar een zilveren medaille in het omnium van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 13:29 uur en was te zien op Sporza.

De Backer: "Doelstelling is om derde te worden"

3,0 2 x
De Backer: "Doelstelling is om derde te worden" van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 5:28 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.