Ander nieuws

Afleveringen

Longboarders Axel en René: "Als je denkt aan het gevaar gaat het fout"

4,0 0 x
Longboarders Axel en René: "Als je denkt aan het gevaar gaat het fout" van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 22 januari 2017 om 13:45 uur en was te zien op Sporza.

Timmers in De Zevende Dag: "Wil plezier maken en zonder druk zwemmen"

3,0 1 x
Timmers in De Zevende Dag: "Wil plezier maken en zonder druk zwemmen" van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 22 januari 2017 om 13:45 uur en was te zien op Sporza.

Wereldbekerproef 'voltige' in Mechelen: Belgische Vanlerberghe wordt zevende

4,0 0 x
Wereldbekerproef 'voltige' in Mechelen: Belgische Vanlerberghe wordt zevende van Ander nieuws is uitgezonden op vrijdag 20 januari 2017 om 7:31 uur en was te zien op Sporza.

In de sneeuw zo snel mogelijk de berg....op

3,0 0 x
In de sneeuw zo snel mogelijk de berg....op van Ander nieuws is uitgezonden op donderdag 19 januari 2017 om 5:22 uur en was te zien op Sporza.

Delfine Persoon wint in Izegem van onsportieve Keniaanse

3,0 0 x
Delfine Persoon wint in Izegem van onsportieve Keniaanse van Ander nieuws is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 23:59 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.