Ander nieuws

Afleveringen

WK petanque dubbelspel: Belgische vrouwen winnen zilver, Belgische mannen winnen brons

4,0 0 x
WK petanque dubbelspel: Belgische vrouwen winnen zilver, Belgische mannen winnen brons van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 23:41 uur en was te zien op Sporza.

Jérôme Guéry na winst in Miami Beach: "Elke ruiter droomt van zo een zege"

4,0 0 x
Jérôme Guéry na winst in Miami Beach: "Elke ruiter droomt van zo een zege" van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 18:23 uur en was te zien op Sporza.

Ruime samenvatting van de Grote Prijs jumping van Antwerpen

3,0 5 x
Ruime samenvatting van de Grote Prijs jumping van Antwerpen van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 18:23 uur en was te zien op Sporza.

Samenvatting van de Jumping Clash Challenge in Antwerpen

3,0 3 x
Samenvatting van de Jumping Clash Challenge in Antwerpen van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 18:23 uur en was te zien op Sporza.

Brecel: "Sinds een jaar ben ik weer meer gefocust op snooker"

4,0 4 x
Brecel: "Sinds een jaar ben ik weer meer gefocust op snooker" van Ander nieuws is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 13:31 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.