Ander nieuws

Afleveringen

Carlsen behoudt zijn wereldtitel schaken

3,0 0 x
Carlsen behoudt zijn wereldtitel schaken van Ander nieuws is uitgezonden op donderdag 8 december 2016 om 17:10 uur en was te zien op Sporza.

Timmy Simons in Van Gils en Gasten: "Ik hoop betrokken te blijven bij Club Brugge"

3,0 1 x
Timmy Simons in Van Gils en Gasten: "Ik hoop betrokken te blijven bij Club Brugge" van Ander nieuws is uitgezonden op donderdag 8 december 2016 om 5:03 uur en was te zien op Sporza.

In de sneeuw zo snel mogelijk de berg....op

3,0 1 x
In de sneeuw zo snel mogelijk de berg....op van Ander nieuws is uitgezonden op woensdag 7 december 2016 om 16:21 uur en was te zien op Sporza.

Nys: "Dat is precies verf! Dat krijg ik niet binnen"

4,0 0 x
Nys: "Dat is precies verf! Dat krijg ik niet binnen" van Ander nieuws is uitgezonden op woensdag 7 december 2016 om 0:09 uur en was te zien op Sporza.

Nys: "Ik besef heel goed dat ik veel kansen gekregen heb van mijn ouders"

3,0 0 x
Nys: "Ik besef heel goed dat ik veel kansen gekregen heb van mijn ouders" van Ander nieuws is uitgezonden op woensdag 7 december 2016 om 0:09 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.