André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven

April 2019
40:32

Seizoen 3 - Aflevering 9

Verlopen 3,0 28 x
Deze week haalt André letterlijk alles uit de kast voor zijn optreden in België en gaan hij en Monique voor het eerst samen naar Londen.
39:26

Seizoen 3 - Aflevering 8

Verlopen 3,0 16 x
Terwijl de grote André optreedt in Ahoy, kijkt de kleine André toe om zijn papa aan te moedigen. Monique werkt verder aan haar kinderboek.
40:39

Seizoen 3 - Aflevering 7

Verlopen 4,0 21 x
André is te gast bij Gert Late Night, waar hij een muzikale ode aan zijn vader brengt. Daarnaast is de kleine André jarig en geeft het gezin een feestje in hun nieuwe woning. Maar André moet ook nog repeteren, want zijn optreden in Ahoy komt eraan.
Maart 2019
39:43

Seizoen 3 - Aflevering 6

Verlopen 4,0 15 x
André en Monique nemen afscheid van hun huis op het terrein van de familie van Monique en dat valt hun zwaar.
40:14

Seizoen 3 - Aflevering 5

Verlopen 3,0 18 x
De meubels zijn er en André en Monique beginnen met de aankleding van hun nieuwe woning. André heeft het daarnaast ook druk met signeersessies, fotoshoots én het uitdelen van zijn kerstalbum.
39:41

Seizoen 3 - Aflevering 4

Verlopen 3,0 22 x
In deze aflevering neemt André ons opnieuw mee op de rollercoaster van zijn werkleven, hij stelt zijn nieuwe album voor en het wordt een emotionele avond. Daarnaast gaan Monique en André verder met hun meubeljacht en steelt de kleine André de show.
40:07

Seizoen 3 - Aflevering 3

Verlopen 4,0 21 x
André en Monique beginnen aan de verhuis naar hun nieuwe woning, tijdens het inpakken komen er heel wat herinneringen naar boven. André werkt daarnaast nog aan een kerstspecial en geeft een optreden samen met nog enkele bekende Nederlanders.
Februari 2019
39:11

Seizoen 3 - Aflevering 2

Verlopen 3,0 32 x
André moet optreden op Bonaire en daarna op Curaçao en besloot daarom om er een ontspannende vakantie met zijn gezin aan te koppelen. Maar na ontspanning komt inspanning, André en Monique gaan op meubeljacht. Daarnaast werken ze allebei nog aan persoonlijke projecten, André moet opnieuw optreden en Monique werkt aan een ki...
39:49

Seizoen 3 - Aflevering 1

Verlopen 3,0 32 x
In deze aflevering blikt André terug op een woelige periode, de korte breuk met Monique én zijn burn-out waardoor hij noodgedwongen wat rust moest nemen. Daarnaast zetten André en Monique een grote stap in hun relatie en staat er een fotoshoot met de kleine André op het programma.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.