André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven

Maart 2019
40:14

Seizoen 3 - Aflevering 5

3,0 6 x
De meubels zijn er en André en Monique beginnen met de aankleding van hun nieuwe woning. André heeft het daarnaast ook druk met signeersessies, fotoshoots én het uitdelen van zijn kerstalbum.
39:41

Seizoen 3 - Aflevering 4

3,0 11 x
In deze aflevering neemt André ons opnieuw mee op de rollercoaster van zijn werkleven, hij stelt zijn nieuwe album voor en het wordt een emotionele avond. Daarnaast gaan Monique en André verder met hun meubeljacht en steelt de kleine André de show.
40:07

Seizoen 3 - Aflevering 3

4,0 13 x
André en Monique beginnen aan de verhuis naar hun nieuwe woning, tijdens het inpakken komen er heel wat herinneringen naar boven. André werkt daarnaast nog aan een kerstspecial en geeft een optreden samen met nog enkele bekende Nederlanders.
Februari 2019
39:11

Seizoen 3 - Aflevering 2

3,0 12 x
André moet optreden op Bonaire en daarna op Curaçao en besloot daarom om er een ontspannende vakantie met zijn gezin aan te koppelen. Maar na ontspanning komt inspanning, André en Monique gaan op meubeljacht. Daarnaast werken ze allebei nog aan persoonlijke projecten, André moet opnieuw optreden en Monique werkt aan een ki...
39:49

Seizoen 3 - Aflevering 1

Verlopen 3,0 12 x
In deze aflevering blikt André terug op een woelige periode, de korte breuk met Monique én zijn burn-out waardoor hij noodgedwongen wat rust moest nemen. Daarnaast zetten André en Monique een grote stap in hun relatie en staat er een fotoshoot met de kleine André op het programma.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.