Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven

Seizoen 3
40:32

Seizoen 3, Aflevering 9

Verlopen 3,0 18 x
Deze week haalt André letterlijk alles uit de kast voor zijn optreden in België en gaan hij en Monique voor het eerst samen naar Londen.
39:26

Seizoen 3, Aflevering 8

Verlopen 3,0 9 x
Terwijl de grote André optreedt in Ahoy, kijkt de kleine André toe om zijn papa aan te moedigen. Monique werkt verder aan haar kinderboek.
40:39

Seizoen 3, Aflevering 7

Verlopen 4,5 7 x
André is te gast bij Gert Late Night, waar hij een muzikale ode aan zijn vader brengt. Daarnaast is de kleine André jarig en geeft het gezin een feestje in hun nieuwe woning. Maar André moet ook nog repeteren, want zijn optreden in Ahoy komt eraan.
39:43

Seizoen 3, Aflevering 6

4,0 5 x
André en Monique nemen afscheid van hun huis op het terrein van de familie van Monique en dat valt hun zwaar.
40:14

Seizoen 3, Aflevering 4

Verlopen 3,0 8 x
De meubels zijn er en André en Monique beginnen met de aankleding van hun nieuwe woning. André heeft het daarnaast ook druk met signeersessies, fotoshoots én het uitdelen van zijn kerstalbum.
39:41

Seizoen 3, Aflevering 4

Verlopen 3,0 8 x
In deze aflevering neemt André ons opnieuw mee op de rollercoaster van zijn werkleven, hij stelt zijn nieuwe album voor en het wordt een emotionele avond. Daarnaast gaan Monique en André verder met hun meubeljacht en steelt de kleine André de show.
40:07

Seizoen 3, Aflevering 3

Verlopen 4,0 11 x
André en Monique beginnen aan de verhuis naar hun nieuwe woning, tijdens het inpakken komen er heel wat herinneringen naar boven. André werkt daarnaast nog aan een kerstspecial en geeft een optreden samen met nog enkele bekende Nederlanders.
39:17

Seizoen 3, Aflevering 2

Verlopen 3,0 7 x
De sympathieke zanger en zijn vriendin Monique, kleine André en hun vrienden worden gevolgd bij alle hoogte- en dieptepunten in hun levens. En die zijn er in overvloed¶ Zo gaat het Hazes-gezin verhuizen en brengt André binnenkort een nieuw album uit.
39:48

Seizoen 3, Aflevering 1

Verlopen 4,0 7 x
In deze aflevering blikt André terug op een woelige periode, de korte breuk met Monique én zijn burn-out waardoor hij noodgedwongen wat rust moest nemen. Daarnaast zetten André en Monique een grote stap in hun relatie en staat er een fotoshoot met de kleine André op het programma.
39:13

S2 - Aflevering 6

4,5 78 x
André, Monique, André Junior en hun vrienden worden gevolgd bij alle hoogte- en dieptepunten in hun levens. En die zijn er in overvloed ...
Archief