Andy's Dino Avonturen

Laatste aflevering
Andy's Dino Avonturen
366 x

Aflevering 9 (Seizoen 1)

Andy zat weer eens te spelen met een tentoonstelling van Hatty. Hij raakt een nagemaakte vis kwijt die het voer van de dinosaurus Coleophysis moet voorstellen. Bekijk aflevering 9 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

April 2020

Aflevering 5 (Seizoen 1)

141 x
Het museum houdt een tentoonstelling over vliegende dino's en hun veren. Andy verliest per ongeluk één van de belangrijke veren... Dus moet hij op zoek naar exact zo'n veer, in een ver verleden! Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 4 (Seizoen 1)

42 x
In het museum is er een nieuwe tentoonstelling over het leven in de zee van miljoenen jaren geleden. Andy wil die zeewezens natuurlijk eens in het echt gaan bekijken. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

46 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 2 (Seizoen 1)

48 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 20 (Seizoen 1)

50 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 20 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 19 (Seizoen 1)

20 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 19 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 18 (Seizoen 1)

25 x
Hatty plaatst net de tanden in een Postosuchus-schedel wanneer Andy binnenkomt. Da's geen dino, maar een voorouder van de krokodil. Het enige probleem is dat Hatty te weinig tanden heeft gemaakt. Dat lost Andy wel even op! Bekijk aflevering 18 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 17 (Seizoen 1)

33 x
Hatty werkt aan een tentoonstelling rond de Diplodocus... én zijn uitwerpselen! Daarbij wou ze graag een mestkever zetten, want die leefden lang geleden ook van het mest van dino's. Maar de mestkever vloog weg! Een nieuwe zoeken, dat klinkt als een taak voor Andy. Bekijk aflevering 17 van seizoen 1 met VRT NU via de site o...

Aflevering 16 (Seizoen 1)

22 x
Andy belooft Hatty dat hij de nagemaakte platen van een Stegosaurus zal schilderen, maar hij morst per ongeluk verf over het voorbeeld. Nu heeft hij dus geen idee welke kleur die platen moeten krijgen. Er is maar één manier om dat op te lossen! Bekijk aflevering 16 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 15 (Seizoen 1)

10 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 15 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 14 (Seizoen 1)

15 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 14 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 13 (Seizoen 1)

11 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 13 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Maart 2020

Aflevering 12 (Seizoen 1)

18 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 12 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 11 (Seizoen 1)

11 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 11 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 10 (Seizoen 1)

7 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 8 (Seizoen 1)

14 x
Hatty werkt aan een tentoonstelling over de Iguanodon en Andy breekt per ongeluk een belangrijke voetafdruk! Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 7 (Seizoen 1)

13 x
Andy gaat 220 miljoen jaar terug in de tijd, op zoek naar korstmos. Daarmee kan Hatty een nest met cynodonteieren in het museum perfect aankleden. Bekijk aflevering 7 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 6 (Seizoen 1)

20 x
Hatty werkt aan een nieuwe tentoonstelling over dino's met hoorns. Haar pronkstuk, een schedel van een triceratops, heeft maar één grote hoorn. Daarom heeft Hatty een tweede laten namaken... Maar onhandige Andy breekt die per ongeluk. Dan moet hij maar op zoek gaan naar de échte tweede hoorn van deze dino! Bekijk afleve...

Aflevering 1 (Seizoen 1)

67 x
Avonturenreeks waarin Andy Day een prehistorische reis maakt naar een tijd waar de dino's nog leefden. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief