Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Animal Airport

September 2020
23:00

Seizoen 3, Aflevering 19 - Aflevering 19

3,0 5 x
Een piepkleine puppy uit Rusland zorgt voor onrust bij het team. Een koningsgier verliest zijn geduld wanneer adjunct-manager Ross zijn identiteit probeert te controleren. Een speelse fret heeft erg veel zin om te ontsnappen. Bekijk aflevering 19 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 18 - Aflevering 18

4,0 4 x
Het team moet in een race tegen de tijd twee ruziënde bordercollie-puppy's op hun vlucht naar Canada zien te krijgen. Er zijn enkele bijzondere kattenjongen op bezoek. Er komen drie papegaaien aangevlogen uit Zuid-Afrika. Bekijk aflevering 18 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 17 (Seizoen 3)

3,0 4 x
Supervisor Anna moet een hond met diabetes medicijnen toedienen. Een exotische vis uit Los Angeles moet gered worden door het team. Een jonge gier houdt supervisor Shannon alert. Bekijk aflevering 17 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 16 (Seizoen 3)

4,0 7 x
Twintig dwergpinguïns maken een uitzonderlijke reis naar het Verenigd Koninkrijk. Nieuweling Dan staat voor een speciale uitdaging met een schildpad. Twee rashondpuppy's komen aan voor de grootste hondenshow ter wereld. Bekijk aflevering 16 van Seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Augustus 2020
23:00

Aflevering 15 (Seizoen 3)

3,0 5 x
Een koppel jonge kasuarissen houdt mogelijk een onverwacht risico in. Het team is in shock wanneer een gewonde puppy binnengebracht wordt. Twee katten uit New York hebben last van stress na hun trans-Atlantische vlucht. Bekijk aflevering 15 van Seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
23:00

Aflevering 14 (Seizoen 3)

4,0 5 x
Supervisor Anna laat stagiair Dan zien hoe je moet omgaan met een agressieve kat. Een papegaai met streken strooit zijn veren in het rond. Een hond uit Texas doet alarmbellen afgaan bij het team. Bekijk aflevering 14 van Seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Maart 2019
23:00

Aflevering 13

4,0 20 x
Het team gaat tot het uiterste voor vijf geredde puppy's uit Dubai. Shannon moet een vermiste vracht reptielen uit Indonesië opsporen. En een naaktkat uit Rusland wordt lid van een grote kattenfamilie.
23:00

Aflevering 12

Verlopen 3,0 13 x
Een paar fretten zorgen voor chaos in het centrum. Een grote groep vogels moet losgelaten worden voor overnachting in het centrum. En het team smelt voor een Amerikaanse schaapherderspuppy.
23:00

Aflevering 11

Verlopen 4,0 24 x
Manager Ross merkt een verdacht pakje op tussen een vracht gekko's. Er komt een kat aan uit Dubai die dringend een dierenarts nodig heeft. En de grote middelen moeten ingezet worden voor een kwade hond.
23:00

Aflevering 10

Verlopen 3,0 13 x
Twee katten met astma hebben medicatie nodig. Een bezorgde paardeneigenaar is aan het wachten op haar paard dat uit Australië komt. En twee naakthonden worden voor de gelegenheid aangekleed.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.