Animal House New Zealand

Animal House New Zealand gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Animal House New Zealand
Verlopen

De dierenpolitie ontfermt zich over een puppy met drie schotwonden, een inspecteur haast zich om een eend te redden die vastzit in een achtertuin, en vijf kleine geitjes zitten opgesloten in een dichtgetimmerde houten doos.

Januari 2019
Verlopen
Inspecteur Kevin Plowright redt het slachtoffer van een hondengevecht, een roekeloos katje rijdt mee in de motor van een auto en de kweker van drie graatmagere puppy's wordt ondervraagd door de dierenpolitie.
Verlopen
De dierenpolitie opent een onderzoek nadat een hond in vreselijke toestand werd binnengebracht, twee katten worden in aparte dozen maar in dezelfde straat achtergelaten, en een inspecteur probeert een eigenaar duidelijk te maken dat hij zijn kippen slecht behandelt.
December 2018
Verlopen
De dierenpolitie probeert het mysterie van duizenden uit de lucht vallende vogels te ontrafelen en onderneemt een klopjacht nadat een kitten over een hek werd gegooid. Inspecteur Lori Davis helpt een hond die al maanden wordt verwaarloosd.
De dierenpolitie redt een miniatuurpony met een vreselijke blessure, een pinguïn met een afgebroken vin moet een levensreddende operatie ondergaan, en de tijd begint de dringen voor een hond die al heel lang op een adoptiebaasje wacht.
November 2018
Drie jachthonden worden in het midden van een bos aangetroffen in een smerige kooi, een ziek katje vecht voor zijn leven nadat het uit een riool werd gered, en inspecteur Lori Davis komt tussen wanneer een hond op een bloedhete dag wordt achtergelaten in een gesloten auto.
Verlopen
De dierenpolitie probeert een katje te redden dat vastzit in een riool, de welzijnsagenten treffen twee zwaar verwaarloosde honden aan, en een inspecteur probeert een kattenverzamelaar van zijn bizarre verslaving af te helpen.
Verlopen
Nieuw-Zeelandse docuserie over het werk van de dierenpolitie in Auckland. Na drie gevallen van een vreselijke ziekte bij lammeren opent de dierenpolitie een onderzoek, inspecteur Matt Dingle geneest de onbehandelde blessure van een hond, en een verloren gelopen kip laat zich niet zomaar vangen.
Verlopen
Een vrouw met verzamelwoede weigert haar dieren te laten controleren, een zwangere teckel moet een spoedoperatie ondergaan en een agent trekt op ganzenjacht om een gewonde vogel te redden.
Dierenwelzijnswerkers proberen honderden verloren, achtergelaten en gewonde dieren te redden na de aardbeving in Christchurch.  Een speciale reddingseenheid waagt zich binnen de veiligheidsperimeter om dieren te redden die vastzitten in geëvacueerde gebouwen.
Juni 2017
Verlopen
Aflevering 10 van Animal House New Zealand is uitgezonden op vrijdag 30 juni 2017 om 14:29 uur en was te zien op Eén.
Verlopen
Aflevering 9 van Animal House New Zealand is uitgezonden op donderdag 29 juni 2017 om 14:20 uur en was te zien op Eén.
Verlopen
Aflevering 8 van Animal House New Zealand is uitgezonden op woensdag 28 juni 2017 om 14:24 uur en was te zien op Eén.
Verlopen
Aflevering 6 van Animal House New Zealand is uitgezonden op maandag 26 juni 2017 om 14:27 uur en was te zien op Eén.
Archief