Animalitis

2019
47:00

Aflevering 1

4,3 12 x
Dieter volgt wildlife dierenarts Nele die een gewonde waterbok verzorgt in Zuid-Afrika.  Paardenchirurg Hans Wilderjans moet een olympisch sportpaard wedstrijdklaar maken.  En op de faculteit Diergeneeskunde van Gent voert Bart Van Goethem een hartoperatie uit op een chihuahua.
Afleveringen 2018
45:00

Aflevering 4

Verlopen 4,7 122 x
Deze aflevering volgt Dieter het boeiende bevruchtingsproces van de reuzenpanda's in Paira Daiza.  Paardenchirurg Hans Wilderjans moet een spoedoperatie uitvoeren op een paard met koliek.  En in Zuid-Afrika gaat Dieter samen met wildlife-dierenarts Nele Sabbe met de helikopter op zoek naar een uitgeputte giraf die gewond i...
47:00

Aflevering 3

Verlopen 4,0 87 x
Vandaag behandelt dr. Bhatti een Australische herdershond met epilepsie aan de universiteit van Gent.  Dieter is bij evolutiebioloog Anthony Herrel in Frans-Guyana, waar ze testen uitvoeren op boomkikkers.  Paardenchirurg Hans Wilderjans opereert een sportveulen aan de knie.  En wildlife-dierenarts Nele Sabbe probeert met ...
44:00

Aflevering 2

Verlopen 4,7 113 x
Dieter volgt evolutiebioloog Anthony Herrel, die boomkikkers en andere exoten bestudeert in het regenwoud van Frans-Guyana. Marien dierenarts Piet De Laender ontfermt zich over een aangespoelde bruinvis aan onze kust. En specialisten Sofie Bhatti en Bart van Goethem opereren een Engelse buldog met coördinatieproblemen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.