Ap Bio

Ap Bio herbekijken

December 2018

Aflevering 13

4,0 24 x
Jack wil wraak nemen in naam van de biologieleerlingen. Mary, Stef en Michelle denken dat er een bovenaardse aanwezigheid is in Whitlock.

Aflevering 11

3,0 17 x
Wanneer een van Jacks studenten anoniem klacht indient omdat hij de dissectie van een varkensfoetus afblies, wilt hij de verrader vinden. De kansen van Durbin om directeur van het jaar te worden, zijn bedreigd.

Aflevering 12

4,0 35 x
Jack overtuigt Miles ervan dat Devin zijn buitenechtelijke zoon is. Durbin, Mary, Stef en Michelle zijn het niet eens over het thema van het jaarlijkse Sadie Hawkins bal.

Aflevering 10

4,5 26 x
Durbin trekt in bij Jack nadat hij zijn huwelijksadvies had opgevolgd, maar hierdoor uit huis gezet is. Jack zijn leerlingen helpen hem opnieuw om wraak te nemen op Miles.

Aflevering 9

3,0 19 x
Wanneer Jack ontdekt dat zijn overleden moeder een minnaar had, is hij er op uit om de oude man te vermoorden. Hij roept de hulp in van zijn studenten.

Aflevering 7

4,0 20 x
Jack krijgt een aanbod van Miles zijn uitgever om een boek te schrijven over feel good-filosofie. Jack ziet dit als een kans om Toledo te verlaten.

Aflevering 8

3,0 20 x
Jack ontdekt dat zijn ex-vriendin een locatie nodig heeft voor haar liefdadigheidsactie en heeft de perfecte plaats: het huis van Victor, één van zijn studenten. Wanneer de ouders van Victor de stad uit zijn, gebruikt hij hun huis voor de liefdadigheidsactie van zijn ex-vriendin.

Aflevering 5

4,0 23 x
Jack gaat met tegenzin een avondje uit met Mary, Stef en Michelle. Zijn superioriteitscomplex blijkt echter moeilijk te overwinnen voor de vrouwen van Toledo. Directeur Durbin voelt zich bedreigd als Helen hem vervangt op de ochtendaankondigingen van de school.

Aflevering 6

4,0 26 x
Wanneer Jack tijdens een ouderavond zich aangetrokken voelt tot de moeder van een leerling, veinst hij interesse in haar zoon Colin. Een groep ouders klaagt bij Directeur Durbin wanneer ze controversiële kunst opmerken in de klas van Mary.
November 2018

Aflevering 3

4,0 25 x
Jack en Marcus, de voorzitter van de studentenraad, hebben een kleine ruzie maar de situatie escaleert al snel. Stef heeft naast school nog een andere activiteit waar hij geld mee verdient.
Archief