Ap Bio

December 2018
20:00

Aflevering 10

4,0 4 x
Durbin trekt in bij Jack nadat hij zijn huwelijksadvies had opgevolgd, maar hierdoor uit huis gezet is. Jack zijn leerlingen helpen hem opnieuw om wraak te nemen op Miles.
20:00

Aflevering 9

3,0 4 x
Wanneer Jack ontdekt dat zijn overleden moeder een minnaar had, is hij er op uit om de oude man te vermoorden. Hij roept de hulp in van zijn studenten.
20:00

Aflevering 8

3,0 4 x
Jack ontdekt dat zijn ex-vriendin een locatie nodig heeft voor haar liefdadigheidsactie en heeft de perfecte plaats: het huis van Victor, één van zijn studenten. Wanneer de ouders van Victor de stad uit zijn, gebruikt hij hun huis voor de liefdadigheidsactie van zijn ex-vriendin.
20:00

Aflevering 7

4,0 4 x
Jack krijgt een aanbod van Miles zijn uitgever om een boek te schrijven over feel good-filosofie. Jack ziet dit als een kans om Toledo te verlaten.
20:00

Aflevering 6

4,0 5 x
Wanneer Jack tijdens een ouderavond zich aangetrokken voelt tot de moeder van een leerling, veinst hij interesse in haar zoon Colin. Een groep ouders klaagt bij Directeur Durbin wanneer ze controversiële kunst opmerken in de klas van Mary.
20:00

Aflevering 5

4,0 5 x
Jack gaat met tegenzin een avondje uit met Mary, Stef en Michelle. Zijn superioriteitscomplex blijkt echter moeilijk te overwinnen voor de vrouwen van Toledo. Directeur Durbin voelt zich bedreigd als Helen hem vervangt op de ochtendaankondigingen van de school.
November 2018
20:00

Aflevering 4

4,0 8 x
Jack gebruikt zijn studenten voor een nieuwe missie die uit is op wraak op Miles. Helen probeert Jack te overtuigen mee te doen aan de jaarlijkse taartenverkoop.
20:00

Aflevering 3

4,0 4 x
Jack en Marcus, de voorzitter van de studentenraad, hebben een kleine ruzie maar de situatie escaleert al snel. Stef heeft naast school nog een andere activiteit waar hij geld mee verdient.
20:00

Aflevering 2

4,0 5 x
Wanneer Jack zijn klas onbewaakt achterlaat en één van zijn studenten gewond raakt, wordt hij gestraft en belandt hij in de 'Lerarengevangenis'. Het enthousiasme van de studenten neemt een duik wanneer ze vernemen wie Jack zal vervangen.
20:00

Aflevering 1

3,0 9 x
Jack Griffin verliest zijn droomjob als filosofiegeleerde aan Harvard. Hij moet nu aan de slag als leerkracht biologie op de middelbare school in zijn geboortestad Toledo in Ohio.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.