Arthur & The Minimoys

Arthur & The Minimoys gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Arthur & The Minimoys
Verlopen

Arthur gebruikt het zwaard om een cadeau voor Selenia te maken en daardoor werkt het zwaard niet meer. Kan hij het vertrouwen terugwinnen?

Januari 2019
Verlopen
Darkos heeft last van een verkoudheid en krijgt van Gokslok een drankje om daarvan verlost te raken. Maar dit drankje heeft de bijwerking dat hij onzichtbaar wordt...
Verlopen
Arthur wordt beschouwd als een held en Selenia heeft genoeg van zijn opschepperij. Daarom gaat ze zelf op onderzoek wanneer er een luchtballon van de Seides boven de stronk hangt. Maar loopt dat wel goed af?
Verlopen
Betameche vergeet vandaag telkens waar hij mee bezig was. Daardoor slaat zijn bal op tilt en zuigt het tunnelplan van Miro op. En als dit in de handen van de Seides valt, is het dorp in groot gevaar!
Verlopen
Het is koningsdag en op die dag wordt door een loting een koning-voor-één-dag uitgekozen. Dit jaar valt de keuze per ongeluk op McSluw en deze maakt natuurlijk van de gelegenheid gebruik om het dorp te verkopen aan Malthazard...
Verlopen
Tijdens een eclips, vallen alle Minimoys in slaap. Omdat het dorp bang is dat Malthazard van de gelegenheid gebruik zal maken om de stronk aan te vallen, probeert Miro een tegengif te maken. Maar er ontbreekt nog maar 1 ingrediënt...
December 2018
Verlopen
Malthazard vraagt asiel aan in de stronk. Door de code van de Minimoys, moeten ze hem opnemen in hun dorp. Maar dan gebeuren er nog meer vreemde dingen die alle Minimoys in gevaar brengen... Is het een list van Malthazard?
Verlopen
Wanneer Arthur, Selenia en Betameche een voorraad gloep halen bij McSluw, raakt Betameche per ongeluk in een van de kruiken. Zo ontdekt hij een plan van de Seides. Maar zal hij op tijd kunnen ontsnappen?
Verlopen
Tijdens een bezoek aan McSluw blijkt dat hij namaakzwaarden maakt. Maar wanneer Arthur het échte zwaard kwijtraakt, maken deze namaakzwaarden de zoektocht naar het echte zwaard alleen maar moeilijker.
Verlopen
Arak is verdwenen uit haar web en laat zo het dorp van de Minimoys onbeschermd achter. Arthur, Selenia en Betameche onderzoeken wat er gebeurd is en hoe ze Arak weer terug in haar web kunnen krijgen.
Verlopen
Door een list kan Malthazard de handen van Arthur insmeren met een zalf waardoor het zwaard hem niet meer herkent. Kan Arthur een manier vinden zodat het zwaard hem weer herkent?
Verlopen
Het laatste beetje gemoelkwijl is gemorst dus trekken Arthur en de minimoys snel naar het hol van de gamoel om de voorraad aan te vullen.
Verlopen
Dankzij Darkos wordt de stronk belegerd door mieren. Arthur, Selenia en Betameche moeten een team vormen met Darkos om hen tegen te houden.
Archief