Australia, Land Of Colours

Laatste aflevering
Australia, Land Of Colours
26 x

Seizoen 1, Aflevering 4 - Yellow

Geel is, samen met groen, de nationale kleur van Australië. Het symboliseert het gouden zand van de stranden en de minerale rijkdom van het zuiden.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3 - Red

17 x
Op de vlag van de Aboriginals is rood de kleur van het land. Het is een eerbetoon aan de voorouders en symboliseert het bloed van de moeder, zij die iedereen het leven heeft geschonken.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Green

22 x
Groen is, samen met geel, de nationale kleur van Australië. Het symboliseert de rijkdom van de graslanden, de schoonheid van de wouden en hun koning, de eucalyptus.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Blue

36 x
De Australische vlag wordt gedomineerd door blauw, de kleur die de bijna 30.000 kilometer lange kustlijn omringt: de zee, bron van rijkdom en schoonheid.

Aflevering 4 (Seizoen 1)

28 x
Geel is, samen met groen, de nationale kleur van Australië. Het symboliseert het gouden zand van de stranden en de minerale rijkdom van het zuiden. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

47 x
Op de vlag van de Aboriginals is rood de kleur van het land. Het is een eerbetoon aan de voorouders en symboliseert het bloed van de moeder, zij die iedereen het leven heeft geschonken. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 2 (Seizoen 1)

54 x
Groen is, samen met geel, de nationale kleur van Australië. Het symboliseert de rijkdom van de graslanden, de schoonheid van de wouden en hun koning, de eucalyptus. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 1 (Seizoen 1)

80 x
De Australische vlag wordt gedomineerd door blauw, de kleur die de bijna 30.000 kilometer lange kustlijn omringt: de zee, bron van rijkdom en schoonheid. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief