Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Australia, Land Of Colours

Australia, Land Of Colours herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Yellow

4,0 18 x
Geel is, samen met groen, de nationale kleur van Australië. Het symboliseert het gouden zand van de stranden en de minerale rijkdom van het zuiden.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Red

3,0 15 x
Op de vlag van de Aboriginals is rood de kleur van het land. Het is een eerbetoon aan de voorouders en symboliseert het bloed van de moeder, zij die iedereen het leven heeft geschonken.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Green

3,0 17 x
Groen is, samen met geel, de nationale kleur van Australië. Het symboliseert de rijkdom van de graslanden, de schoonheid van de wouden en hun koning, de eucalyptus.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Blue

4,5 31 x
De Australische vlag wordt gedomineerd door blauw, de kleur die de bijna 30.000 kilometer lange kustlijn omringt: de zee, bron van rijkdom en schoonheid.

Aflevering 4 (Seizoen 1)

3,0 27 x
Geel is, samen met groen, de nationale kleur van Australië. Het symboliseert het gouden zand van de stranden en de minerale rijkdom van het zuiden. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

4,0 45 x
Op de vlag van de Aboriginals is rood de kleur van het land. Het is een eerbetoon aan de voorouders en symboliseert het bloed van de moeder, zij die iedereen het leven heeft geschonken. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 2 (Seizoen 1)

3,5 52 x
Groen is, samen met geel, de nationale kleur van Australië. Het symboliseert de rijkdom van de graslanden, de schoonheid van de wouden en hun koning, de eucalyptus. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 1 (Seizoen 1)

4,0 72 x
De Australische vlag wordt gedomineerd door blauw, de kleur die de bijna 30.000 kilometer lange kustlijn omringt: de zee, bron van rijkdom en schoonheid. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief