Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Australian Wilderness With Ray Mears

Mei 2020
23:00

Aflevering 7 (Seizoen 2)

4,0 12 x
Zestig miljoen jaar geleden bedekte een gigantisch bos een groot deel van Zuid-West-Australië. Het bos is er nog steeds. Ray maakt een reis door de tijd en komt in een oerlandschap terecht, met gigantische bomen. Zo ontdekt hij de quokka, een van de oudste buideldieren ter wereld. Bekijk aflevering 7 van seizoen 2 met VRT ...
April 2020
23:00

Aflevering 6 (Seizoen 2)

4,0 9 x
Ray trekt het Flindersgebergte in. Daar ontmoet hij drie kangoeroesoorten, terwijl de grootste roofvogel van Australië, de wilgstaartarend, boven zijn hoofd zweeft. Bekijk aflevering 6 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
23:00

Aflevering 5 (Seizoen 2)

3,0 6 x
Ray bezoekt een van 's werelds laatste grote zeewildernissen. Hij trotseert woeste stromingen tussen een gigantisch aantal eilandjes en komt zo de grootste oester ter wereld tegen. Bekijk aflevering 5 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
23:00

Aflevering 4 (Seizoen 2)

4,5 10 x
Kangaroo Island is 'het wilde juweel' op de Australische kroon. In de bush staat Ray oog in oog met een mierenegel. Dat is het enige zoogdier met een echte bek, dat bovendien eieren legt. De stekelmiereneter is een oude, nog steeds levende schakel tussen reptielen en zoogdieren. Bekijk aflevering 4 van seizoen 2 met VRT NU...
Maart 2020
23:00

Aflevering 3 (Seizoen 2)

4,0 4 x
Ray bezoekt een gebied dat ouder is dan het tijdperk van de dinosauriërs. Hij vliegt over prachtige rotspartijen, verborgen watervallen en torenhoge kloven en werpt zo een blik in de prehistorie. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
23:00

Kakadu Wetlands

3,0 28 x
In de wateren bij Kakadu komt Ray oog in oog te staan met de beangstigende zoutwaterkrokodil. Hij verblijft bij een Aboriginalfamilie die hem leert wat vuur betekent voor de landbouw en hoe je je eigen maaltijd verzamelt in de bush.
Archief