Auto/Motor

Afleveringen

Alonso: "Zeer frustrerend"

3,0 6 x
Alonso: "Zeer frustrerend" van Auto/Motor is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 17:50 uur en was te zien op Sporza.

Teambaas Brown: "Ons doel moet zijn om elke race sterker te worden"

4,0 4 x
Teambaas Brown: "Ons doel moet zijn om elke race sterker te worden" van Auto/Motor is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 17:50 uur en was te zien op Sporza.

Vandoorne: "Iedere keer als ik de baan op ging, ging het beter"

3,0 3 x
Vandoorne: "Iedere keer als ik de baan op ging, ging het beter" van Auto/Motor is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 17:50 uur en was te zien op Sporza.

Vandoorne: "Australië wordt een extra testsessie"

4,0 4 x
Vandoorne: "Australië wordt een extra testsessie" van Auto/Motor is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 0:11 uur en was te zien op Sporza.

Lammens: "Iedereen vraagt zich af waarom McLaren niet klaar is"

4,0 0 x
Lammens: "Iedereen vraagt zich af waarom McLaren niet klaar is" van Auto/Motor is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 23:41 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.