Auto/Motor

Afleveringen

Neuville: "Het is frustrerend voor heel het team"

3,0 1 x
Neuville: "Het is frustrerend voor heel het team" van Auto/Motor is uitgezonden op zondag 22 januari 2017 om 16:35 uur en was te zien op Sporza.

Neuville: "We hebben getoond dat er potentieel in de auto zit"

3,0 3 x
Neuville: "We hebben getoond dat er potentieel in de auto zit" van Auto/Motor is uitgezonden op zondag 22 januari 2017 om 16:35 uur en was te zien op Sporza.

Brown: "Vandoorne heeft het potentieel om wereldkampioen te worden"

3,0 3 x
Brown: "Vandoorne heeft het potentieel om wereldkampioen te worden" van Auto/Motor is uitgezonden op donderdag 19 januari 2017 om 1:21 uur en was te zien op Sporza.

Vandoorne: "Het doel is om McLaren terug naar de top te brengen"

3,0 2 x
Vandoorne: "Het doel is om McLaren terug naar de top te brengen" van Auto/Motor is uitgezonden op donderdag 19 januari 2017 om 1:21 uur en was te zien op Sporza.

Neuville: "Elk jaar wordt de concurrentie groter"

3,0 1 x
Neuville: "Elk jaar wordt de concurrentie groter" van Auto/Motor is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 5:05 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.