Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Baantjer

Baantjer herbekijken

Seizoen 3
48:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - De Cock en de moord in Club Shirley

3,0 10 x
De Cock komt een oude bekende tegen: Stille Adriaan, de koning van de Wallen. Hij heeft een zwaar persoonlijk verlies geleden want zijn zoon is vermoord en Stille Adriaan zint op wraak. Om de dader te vinden, begeeft De Cock zich in de onderwereld, maar iedereen is bang en houdt de lippen stijf op elkaar.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - De Cock en de moord in de politiek

4,0 3 x
Frits Zoomers, partijleider van de Nationale Partij, wordt doodgeschoten. De NP houdt er extreme denkbeelden op na en het kost De Cock en Vledder moeite om hun onderzoek onbevooroordeeld uit te voeren. Er blijken echter achter deze, op het eerste gezicht politieke moord, een aantal hartverscheurende drama's schuil te gaan.
49:00

Seizoen 3, Aflevering 11 - De Cock en de moord op de heks

3,0 2 x
De bejaarde barones Aleida Coralie Van Maerseelte-Bergeneyck wordt dood aangetroffen. Ze was een aparte dame die aan hekserij deed. Haar kleinzoon en diens vrouw waren niet echt blij met deze hobby. De Cock wordt tijdens zijn onderzoek heen en weer geslingerd tussen de adel, heksen en bijgeloof.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - De Cock en de moord in de schoolbanken

4,5 8 x
In een lyceum wordt het lichaam gevonden van Koenen, de leraar Engels. Zijn collega Struyk vermoedt dat De Cock de moordenaar moet zoeken in klas 5A. Die klas staat bekend als probleemklas en had als laatste les van Koenen. Wanneer De Cock en Vledder de leerlingen ondervragen, komen ze erachter dat Struyk wel eens gelijk z...
47:00

Seizoen 3, Aflevering 9 - De Cock en de xtc-moord

3,0 7 x
Sandra, het nichtje van wachtcommandant Jochems, wordt dood aangetroffen nabij een tankstation: ze werd gewurgd. Jochems is er kapot van en wil De Cock helpen bij het onderzoek, maar dat bemoeilijkt de zaken voor De Cock.
48:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - De Cock en de eenzame dood

4,0 7 x
Caroline Hulst runt een zeer succesvol datingbureau. Op een dag wordt ze dood aangetroffen in haar garage. Alles wijst op zelfmoord, maar De Cock ontdekt dat er sprake is van opzet en start een onderzoek. Samen met Vledder komt hij erachter dat Caroline een eenzame, maar keiharde zakenvrouw was, die meer vijanden had dan h...
49:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - De Cock en de seriemoordenaar

4,0 9 x
Wanneer het lichaam van een roodharige vrouw wordt gevonden, beseft De Cock dat hij voor een van de moeilijkste zaken uit zijn leven staat: hij moet een seriemoordenaar ontmaskeren voor deze opnieuw toeslaat. Omdat de tijdsdruk toeneemt, besluit Buitendam om er een specialist van buiten het korps bij te halen.
44:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - De Cock en de moord in de bigband

3,0 7 x
Na een concert van een bigband wordt de eerste trompettist dood aangetroffen in zijn kleedkamer. Het wordt al snel duidelijk dat de man niet onder normale omstandigheden om het leven is gekomen. De Cock is gek op bigbandmuziek en zijn muzikale kennis komt hem goed van pas bij het oplossen van deze puzzel.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - De Cock en de bittere moord

4,0 5 x
Een onbekende man heeft op een terras een dodelijk kopje koffie gedronken. De Cock heeft maar twee aanknopingspunten: zijn zaktelefoon en een adreskaartje.
49:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - De Cock en de moord met 43 messen

3,0 5 x
In een vleesgroothandel wordt het lichaam aangetroffen van slager Frank Stalknecht. Op het eerste gezicht lijkt het roofmoord. Franks broer heeft namelijk een verdachte jongen zien wegrennen.
Archief