Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Baantjer

Seizoen 2
45:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - De Cock en de moord op de marktmeester

3,0 3 x
In het westelijk havengebied wordt het lijk gevonden van marktmeester Arie Veenstra. De Cock en Vledder begeven zich tussen de Amsterdamse marktlui, maar die reageren stug. Arie blijkt niet bepaald geliefd.
48:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - De Cock en de moord op de Rode Roos

4,0 7 x
Floris van Rozenmond ligt opgebaard in het rouwcentrum. Na een aantal onverklaarbare gebeurtenissen laat de Cock het lichaam van Floris in beslag nemen. Hij heeft zelf moeite met deze beslissing, want hij kent de gevoelens van de nabestaanden en hij is helemaal niet zeker of er wel sprake is van moord.
43:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - De Cock en de moord op papier

4,0 16 x
De columnist David Waterman wordt dood achter zijn bureau aangetroffen. Het wordt De Cock al snel duidelijk dat Waterman bij acteurs en schrijvers niet zo geliefd was, want met zijn vernederende teksten heeft hij menig carrière verwoest.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - De Cock en de moord in de peepshow

4,0 12 x
Jaqueline De Groot werkt in een peepshow. Wanneer ze dood wordt aangetroffen, gaan De Cock en Dick Vledder op speurtocht in de rosse buurt van Amsterdam op zoek naar collega's van Jaqueline die belang zouden kunnen hebben bij haar dood.
Seizoen 1
49:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - De Cock en de moord op de Wallen

3,0 13 x
De Cock komt een oude bekende tegen. Het is Stille Adriaan, de 'Koning van de Wallen'. Hij heeft een persoonlijk verlies geleden want zijn zoon is vermoord en Stille Adriaan zint op wraak. De Cock moet tot het uiterste gaan om de dader te vinden.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - De Cock en de moord op de broeder van het bloed

4,0 4 x
Een vrouw ziet een Surinaamse man gehaast uit het appartement van haar buurman, Andre van Berkel, komen. Hij ziet haar niet en verdwijnt in een ander huis. De vrouw loopt verder en passeert de deur die open staat. Ze roept naar mijnheer van Berkel, maar er komt geen antwoord. Ze besluit naar binnen te gaan en vindt een lij...
47:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - De Cock en de moord onder de doktoren

4,0 8 x
Professor Evert Brouwer, bekwaam chirurg en sinds kort hoofd van een afdeling, wordt in zijn kamer dood aangetroffen. Moord: twee messteken. In een antieke doos, op een plank aan de muur, ontbreekt een scalpel. De Cock maakt kennis met intriges onder de dokters.
51:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - De Cock en de moord uit angst

3,0 11 x
Een zwerver komt aanstrompelen bij een souterrain van een groot gebouw in de binnenstad. Hij ziet een sexy gekleed meisje op zijn 'plek' liggen. Haar ogen staan wijd open en er loopt bloed uit haar mond en oren.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - De Cock en de moord in het Kremlin

3,0 10 x
Een barman doet een vreselijke ontdekking wanneer hij het luik van de kelder opent. Onderaan de trap ligt in verwrongen houding het lijk van een jongeman.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - De Cock en de moord op de windhaan

3,0 10 x
In een huiskamer in Amsterdam stapt de werkster binnen. Wanneer de poes naar de werkster toeloopt, ziet deze een spoor van rode pootjes op de vloerbekleding. Ze kijkt er bevreemd naar, volgt het spoor naar de andere kamer en slaakt een luide gil.
Archief