Baantjer

Baantjer herbekijken

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - De Cock en de moord op de vader

4,5 4 x
In een Amsterdamse gracht wordt het lichaam van John Janssen gevonden. Zijn vrouw Marie denkt te weten wie de moordenaar is: Kalin Chagin, leider van een sekte. De Cock en Vledder begeven zich tussen Chagins aanhangers, maar bijna niemand weet iets en wie wel iets weet, die houdt zijn mond. Linda, de dochter van John Janss...
45:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Cock en de moord op de marktmeester

3,0 3 x
In het westelijk havengebied wordt het lijk gevonden van marktmeester Arie Veenstra. De Cock en Vledder begeven zich tussen de Amsterdamse marktlui, maar die reageren stug. Arie blijkt niet bepaald geliefd te zijn. Hij nam steekpenningen aan en liet zijn eigen regels op de markt gelden.
Seizoen 2
48:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - De Cock en de moord op de Rode Roos

4,5 2 x
Floris van Rozenmond ligt opgebaard in het rouwcentrum. Na een aantal onverklaarbare gebeurtenissen laat de Cock het lichaam van Floris in beslag nemen. Na een sectie op het lichaam blijkt de jongen te zijn overleden aan een overdosis insuline. Hij was seropositief en had een heleboel vriendinnetjes die allemaal na een one...
43:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - De Cock en de moord op papier

4,7 1 x
Columnist David Waterman wordt dood achter zijn bureau aangetroffen. Het wordt De Cock al snel duidelijk dat de man niet zo geliefd was, want met zijn vernederende teksten heeft hij menig carrière verwoest. Ook blijkt dat Waterman een behoorlijk aantal minnaressen had.
Seizoen 4
1:00:00

Seizoen 4, Aflevering 13 - De Cock en de raadselmoord

3,0 1 x
Op een graf wordt het lijk gevonden van een man. Het kost de Cock en Vledder heel wat moeite om zijn identiteit te achterhalen. Wanneer blijkt dat de man bovenop zijn eigen graf ligt, staat de Cock voor een raadsel.
47:00

Seizoen 4, Aflevering 12 - De Cock en de geslepen moord

3,0 5 x
De Cock en Vledder onderzoeken de mysterieuze plotse dood van een steenrijke oude diamantairsweduwe. Haar schoonzoon wil vooral weten waar de zeldzame Casseiopeia-diamanten zijn.
42:00

Seizoen 4, Aflevering 11 - De Cock en de moord op internet

4,5 2 x
Sonja wordt voor de ogen van een getuige doodgeschoten. Er zijn maar weinig aanwijzingen om deze moord op te lossen, totdat een journaliste De Cock op het goede spoor zet.
46:00

Seizoen 4, Aflevering 10 - De Cock en de moord op de bruid

4,4 2 x
Een bruiloft tussen een Amsterdams meisje en een Turkse jongen eindigt in een bloedbad. Het is overduidelijk dat maar weinig aanwezigen echt gecharmeerd waren van dit huwelijk.
43:00

Seizoen 4, Aflevering 9 - De Cock en de moord in het donker

4,5 3 x
Dat Anja (Lotus) Langeweg een gevaarlijk spel speelde, wordt duidelijk wanneer ze dood wordt aangetroffen in haar eigen sm-tuig. Het is meteen duidelijk wie het moeilijk had met Anja's praktijken.
45:00

Seizoen 4, Aflevering 8 - De Cock en de moord op de volkszanger

4,0 1 x
De Cock en zijn team onderzoeken de moord op de populaire volkszanger Donny Stevens. De Cock en Vledder ontdekken al snel dat iedereen die gebaat was bij het succes van Donny, zoals zijn vriendin, een fan, producer, studiotechnicus, ook gebaat was bij zijn dood.
Archief