Backstage

Afleveringen
22:21

Aflevering 29

3,0 31 x
Er ontstaat een dansrivaliteit tussen Carly en Vanessa. Bianca krijgt een carrièrekans die haar toekomst met Jax kan bedreigen. Alya is verontrust over Miles' gevoelens voor een oude liefde.
24:25

Aflevering 30

4,0 27 x
Keaton’s talenten treden op bij de open deur, maar als het schooljaar eindigt is de toekomst van iedere leerling onzeker.
21:49

Aflevering 27

3,0 18 x
In de nasleep van Austins pestgedrag, maakt Kit zich zorgen om Denzel. Alya zoekt steun bij Miles. Vanessa wil haar vriendschap met een afwezige Carly herstellen.
21:23

Aflevering 28

3,0 19 x
De dansleerlingen komen samen door de dreiging dat hun geheim bekend wordt. Bianca is vastbesloten om herinneringen te maken met Jax. Denzel krijgt een nieuwe uitdaging.
22:20

Aflevering 25

4,0 21 x
Sasha maakt een klasgenoot's geheim bekend op zijn blog, met hartverscheurende gevolgen. Bianca's geweten speelt op. Jenna ligt buiten de groep van de...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.