Backstage

Afleveringen
22:21

Aflevering 29

3,0 20 x
Er ontstaat een dansrivaliteit tussen Carly en Vanessa. Bianca krijgt een carrièrekans die haar toekomst met Jax kan bedreigen. Alya is verontrust over Miles' gevoelens voor een oude liefde.
24:25

Aflevering 30

4,0 22 x
Keaton’s talenten treden op bij de open deur, maar als het schooljaar eindigt is de toekomst van iedere leerling onzeker.
21:49

Aflevering 27

3,0 16 x
In de nasleep van Austins pestgedrag, maakt Kit zich zorgen om Denzel. Alya zoekt steun bij Miles. Vanessa wil haar vriendschap met een afwezige Carly herstellen.
21:23

Aflevering 28

3,0 14 x
De dansleerlingen komen samen door de dreiging dat hun geheim bekend wordt. Bianca is vastbesloten om herinneringen te maken met Jax. Denzel krijgt een nieuwe uitdaging.
22:20

Aflevering 25

4,0 17 x
Sasha maakt een klasgenoot's geheim bekend op zijn blog, met hartverscheurende gevolgen. Bianca's geweten speelt op. Jenna ligt buiten de groep van de...
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.