Baskets

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 10 - New Year's Eve

11 x
Een gezelschapsspelletje met het hele gezin eindigt in een tragedie.

Seizoen 3, Aflevering 9 - Basque-ets

8 x
Chip introduceert een nieuw clowntypetje op het verrassingsfeestje voor Martha's 50ste verjaardag. Ken wil zich verzoenen met de familie, maar iedereen is gespannen omdat Christine bezig is met Dales rechtszaak.

Seizoen 3, Aflevering 8 - Commercial

10 x
Christine probeert een reclamespotje te maken voor de rodeo.

Seizoen 3, Aflevering 7 - Women's Conference

7 x
Christine en Martha luisteren tijdens hun brunch naar harpmuziek.

Seizoen 3 - 6. Thanksgiving

11 x
Christine komt op Thanksgiving te weten dat de rodeo wordt gedagvaard door haar zoon Dale. Ze zit in zak en as, maar Chips clownvrienden komen haar opvrolijken.

Seizoen 3 - 5. Sweat Equity

13 x
Bakersfield krijgt een ijsyoghurtmachine.

Seizoen 3 - 4. A Night at the Opera

10 x
Christine plant een gala-evenement op de rodeo om indruk te maken op haar steeds onvriendelijker wordende 'vriendenkring'.

Seizoen 3 - 3. Crash

13 x
De opening van de rodeo komt dichterbij en Chip moet enkele clowns zien te vinden.

Seizoen 3 - 2. Finding Eddie

8 x
Chip haalt Christine over om Eddie in te huren, zijn oude rodeobaas, om de wilde paarden te temmen die Dale heeft gekocht.

Seizoen 3 - 1. Wild Horses

13 x
Geïnspireerd door Kens familiebedrijf koopt Christine de gesloten rodeo. Ze wil er samen met haar zoons 'Baskets Family Rodeo' openen.

Aflevering 10

33 x
Een rondreizend Russisch circus komt naar Bakersfield. Ze zijn dringend op zoek naar een nieuwe clown, dus Chip ziet zijn kans schoon. Christine is in de wolken wanneer Ken naar de stad komt om haar te bezoeken. Ze stelt hem zelfs voor aan haar familie, waarna ze een grote aankondiging doet.

Aflevering 9

23 x
Christine organiseert een garageverkoop om van oma's oude spullen af te raken. Ze is van streek wanneer haar broer Jim opdaagt met een vastgoedmakelaar, omdat hij de verkoop van oma's huis op zich wil nemen. Chips dakloze vriend Trinity komt naar Bakersfield. Trinity heeft dringend geld nodig en verkoopt een gestolen compu...

Aflevering 8

20 x
Oma is gestorven en Christine gaat naar Costco om het één en ander te regelen. Wanneer de familieleden aankomen in Bakersfield voor de begrafenis, komt Chip iets te weten waarbij zijn tweelingbroers Cody en Logan betrokken zijn.

Aflevering 7

31 x
Christine komt aan in Denver en is meteen verkocht aan de stad. Terwijl het de bedoeling was dat ze tijd doorbracht met Ken in Denver, heeft ze hem niet laten weten dat ze er is, omdat ze te beschaamd is om toe te geven dat ze speciaal voor hem de verre reis heeft gemaakt. Wanneer hij haar telefoontjes niet beantwoordt, vr...

Aflevering 6

21 x
Wanneer Christine ontdekt wat er met het huis is gebeurd, vliegt ze uit tegen de tweeling. Na de ruzie kan Chip nergens anders heen, waardoor hij beseft dat hij een job nodig heeft. Hij hoopt dat Martha hem kan helpen. Ondertussen probeert Christine's moeder haar ervan te overtuigen dat ze aan zichzelf moet beginnen denken.

Aflevering 5

24 x
Christine en Chip keren terug naar Bakersfield. Eenmaal aangekomen, zien ze dat Dale zich te pletter werkt om zijn recente teleurstelling in de liefde te vergeten. Christine spendeert de namiddag bij Costco als voorbereiding op de familieavond, terwijl Chip thuis probeert te rusten. Dat is echter makkelijker gezegd dan ged...

Aflevering 4

18 x
De plotse dood van zijn vriend Morpheus blijft Chip achtervolgen. Terwijl Christine wacht op Chips strafmaat, ontmoet ze Ken, een andere ouder die in dezelfde situatie zit.

Aflevering 3

20 x
Chip wordt gearresteerd en belt naar Martha voor hulp. Hij wil niet dat iemand te weten komt waar hij zit, maar dat is buiten zijn moeder Christine gerekend. Wanneer ze het nieuws te horen krijgt, vertrekt ze meteen naar Camarillo om borg te staan voor haar zoon.

Aflevering 2

28 x
Chip is op de vlucht voor de politie. Hij beseft dat het zo niet meer verder kan en besluit weg te gaan bij zijn nieuwe vrienden, de straatartiesten. Nu hij er terug alleen voor staat, denkt Chip terug aan de tijd dat hij een rodeoclown was.

Aflevering 1

30 x
Wanneer Dave bij Christine gaat wonen, lijkt Martha de enige persoon te zijn die zich zorgen maakt over Chip. Hij is namelijk al twee weken vermist. Ondertussen probeert Chip te wennen aan zijn leven als zwerver, maar dat lijkt geen probleem te zijn wanneer hij een groep jonge rondreizende straatartiesten ontmoet.
Archief