Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Baskets

2020
25:00

Seizoen 3 - 1. Wild Horses

3,0 2 x
Geïnspireerd door Kens familiebedrijf koopt Christine de gesloten rodeo. Ze wil er samen met haar zoons 'Baskets Family Rodeo' openen.
Afleveringen 2018
21:00

Aflevering 10

4,0 22 x
Een rondreizend Russisch circus komt naar Bakersfield. Ze zijn dringend op zoek naar een nieuwe clown, dus Chip ziet zijn kans schoon. Christine is in de wolken wanneer Ken naar de stad komt om haar te bezoeken. Ze stelt hem zelfs voor aan haar familie, waarna ze een grote aankondiging doet.
23:00

Aflevering 9

4,0 13 x
Christine organiseert een garageverkoop om van oma's oude spullen af te raken. Ze is van streek wanneer haar broer Jim opdaagt met een vastgoedmakelaar, omdat hij de verkoop van oma's huis op zich wil nemen. Chips dakloze vriend Trinity komt naar Bakersfield. Trinity heeft dringend geld nodig en verkoopt een gestolen compu...
21:00

Aflevering 8

4,0 15 x
Oma is gestorven en Christine gaat naar Costco om het één en ander te regelen. Wanneer de familieleden aankomen in Bakersfield voor de begrafenis, komt Chip iets te weten waarbij zijn tweelingbroers Cody en Logan betrokken zijn.
20:00

Aflevering 7

3,0 24 x
Christine komt aan in Denver en is meteen verkocht aan de stad. Terwijl het de bedoeling was dat ze tijd doorbracht met Ken in Denver, heeft ze hem niet laten weten dat ze er is, omdat ze te beschaamd is om toe te geven dat ze speciaal voor hem de verre reis heeft gemaakt. Wanneer hij haar telefoontjes niet beantwoordt, vr...
22:00

Aflevering 6

3,0 12 x
Wanneer Christine ontdekt wat er met het huis is gebeurd, vliegt ze uit tegen de tweeling. Na de ruzie kan Chip nergens anders heen, waardoor hij beseft dat hij een job nodig heeft. Hij hoopt dat Martha hem kan helpen. Ondertussen probeert Christine's moeder haar ervan te overtuigen dat ze aan zichzelf moet beginnen denken.
21:00

Aflevering 5

4,0 18 x
Christine en Chip keren terug naar Bakersfield. Eenmaal aangekomen, zien ze dat Dale zich te pletter werkt om zijn recente teleurstelling in de liefde te vergeten. Christine spendeert de namiddag bij Costco als voorbereiding op de familieavond, terwijl Chip thuis probeert te rusten. Dat is echter makkelijker gezegd dan ged...
20:00

Aflevering 4

4,0 13 x
De plotse dood van zijn vriend Morpheus blijft Chip achtervolgen. Terwijl Christine wacht op Chips strafmaat, ontmoet ze Ken, een andere ouder die in dezelfde situatie zit.
19:00

Aflevering 3

4,0 14 x
Chip wordt gearresteerd en belt naar Martha voor hulp. Hij wil niet dat iemand te weten komt waar hij zit, maar dat is buiten zijn moeder Christine gerekend. Wanneer ze het nieuws te horen krijgt, vertrekt ze meteen naar Camarillo om borg te staan voor haar zoon.
21:00

Aflevering 2

3,0 18 x
Chip is op de vlucht voor de politie. Hij beseft dat het zo niet meer verder kan en besluit weg te gaan bij zijn nieuwe vrienden, de straatartiesten. Nu hij er terug alleen voor staat, denkt Chip terug aan de tijd dat hij een rodeoclown was.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.