Baskets

2018
20:00

Aflevering 10

3,0 5 x
Terwijl Christine en de anderen zich moeten aanpassen aan haar nieuwe leven als diabeet, wordt Chip gedwongen om een nieuwe job te aan te nemen bij Arby's. Bovendien wordt hij geconfronteerd met een andere moeilijke keuze die hij moet maken over zijn toekomst.
21:00

Aflevering 6

3,0 0 x
Nu het vertrek van Penelope in zicht is, wil Eddie er alles aan doen om Chip op te beuren. Hij schrijft Chip in voor de Mr. Rodeo-wedstrijd, waarin ze op zoek gaan naar de beste rodeoclown van het land. Terwijl Chip zijn act probeert te verbeteren als voorbereiding op de wedstrijd, worden zijn plannen in de war gestuurd wanneer hij hoort dat zijn geadopteerde tweelingbroers Cody en Logan diezelfde avond naar de stad komen.
21:00

Aflevering 9

4,0 7 x
Christine wordt in het ziekenhuis opgenomen, waardoor Martha zich al snel zorgen maakt over haar eigen gezondheid. Chip denkt door het voorval terug aan zijn studieperiode in Parijs en aan het moment waarop hij Penelope voor de eerste keer heeft ontmoet.
21:00

Aflevering 8

4,0 7 x
Christine neemt haar bekende suikertaart mee naar de boekenclub, maar ze is teleurgesteld wanneer niemand ervan wil eten. Chip wil zijn moeder confronteren met Penelopes abrupte verhuizing naar Parijs, maar doet al snel een verrassende ontdekking. Later krijgt het gezin verontrustend nieuws en is het aan Chip om verantwoordelijkheid te nemen.
21:00

Aflevering 7

4,0 4 x
Chip mist de Mr. Rodeo-wedstrijd, waardoor alles op de rodeo volledig uit de hand loopt. Eddie plant een roadtrip, en Chip en Martha moeten mee, wat voor beiden wat ongemakkelijk is. Chip krijgt eindelijk de rust die hij nodig heeft. Zijn rust verdwijnt echter al snel wanneer zijn ogen worden geopend door een onverwachte gebeurtenis en hij een belangrijke beslissing moet maken.
20:00

Aflevering 5

3,0 7 x
Chips tweelingbroer Dale en diens vrouw gaan winkelen. Christine is niet beschikbaar als babysit, dus vragen ze met tegenzin Chip om even voor hun twee dochters te zorgen. Martha komt langs om een handje te helpen en geeft bovendien ongevraagd advies. Chip heeft er geen boodschap aan en probeert het babysitten op zijn eigen manier aan te pakken, waardoor hij een nieuwe kijk op het vaderschap krijgt. Ondertussen wil Christine tijd doorbrengen met haar schoondochter Penelope.
20:00

Aflevering 4

3,0 4 x
Op paaszondag probeert Christine met haar gezin van de feestdag te genieten, maar dat loopt niet zoals ze had gehoopt. De paasbrunch wordt uiterst ongemakkelijk voor iedereen wanneer Christine de familie dwingt om te eten met Martha en haar bejaarde ouders. Christine ontdekt enkele tot nu toe onbekende feiten over haar zoon, die de zaken alleen maar erger lijken te maken en ze wordt ook nog eens het doelwit van kritiek van haar moeder.
20:00

Aflevering 3

3,0 8 x
Het noodlot slaat toe bij Martha wanneer Boots een van haar geliefde huisdieren doodt. Chip snelt Martha te hulp, maar doet al snel zelf een verrassende ontdekking.
21:00

Aflevering 2

3,0 9 x
Chip neemt de nieuwe clown Juggalo onder zijn hoede en leert hem de fijne kneepjes van het vak. Ondertussen wordt Chip gedwongen een andere woonplaats te zoeken, omdat hij zijn kamer in het hotel niet kan betalen. Door omstandigheden staat Martha's baan op het spel, waardoor zowel zij als Chip snel op zoek moeten gaan naar een oplossing voor hun problemen.
24:00

Aflevering 1

4,0 9 x
Chip Baskets ontdekt dat het beheersen van de Franse taal een must is op de Franse clownsschool, maar hij kan geen woord Frans. Hij besluit daarom om met de opleiding te stoppen en terug te keren naar zijn thuis in Bakersfield, California. Voor zijn vertrek, vraagt hij zijn Franse vriendin Penelope nog ten huwelijk. Eenmaal thuis aangekomen, krijgt hij een nieuwe, slecht betaalde job al rodeoclown, waar hij ook een nieuwe naam krijgt: Baskets. Chip vindt er moeilijk zijn draai en besluit daarom...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.