BBQ Street Winter

Seizoen 1
21:00

Seizoen 1, Aflevering 4

13 x
Zin in een heerlijk groentegerecht van de grill? In deze aflevering maakt Peter een recept om je vingers bij af te likken. Het geheim? Scamorza en amaretti koekjes. En hij laat zien hoe je heel eenvoudig een deftig barbecuegerecht op tafel zet: parelhoen met pesto. Super lekker!
22:00

Seizoen 1, Aflevering 3

16 x
De lekkerste pizza's worden niet bezorgd en komen niet uit de oven. Die maak je zelf op de barbecue. Peter laat zien hoe je in een handomdraai een overheerlijke, winterse pizza maakt met eekhoorntjesbrood en pancetta. Heb je daarna nog trek? Dan volgt er nog een kabeljauwhaasje gegaard in gerookte boter.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 2

19 x
In de winter is het weer tijd voor stoofpotjes. Laat je fornuis schoon want op de barbecue gaat dat ook perfect. Na deze overheerlijke varkensstoofpot, laat Peter je ook nog zien hoe je snel een chic dessert maakt met cake, banaan, rum, chocolade, munt en marshmallows.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 1

36 x
In deze aflevering trakteert Peter jou maar liefst op drie fantastische gerechten. Hij gaat aan de slag met tonijn en maakt heerlijke, gevulde tomaten. Het showstuk in dit menu? Ossenhaas gegaard in een met wijn doordrenkte theedoek.
Archief