Beeldgeheimen

Afleveringen
25:46

Gagarine, Premier Homme dans L’Espace

Verlopen 3,0 75 x
Wie wil er niet door de ruimte reizen? 12 april 1961 is het zo ver. Youri Gagarin verlaat de aarde. Betere propaganda kunnen de Sovjets zich niet wensen.
26:02

La capitulation du Japon

Verlopen 3,0 52 x
Het is 2 sept. 1945. We zijn aan boord van de Missouri, een Amerikaans oorlogsschip in de baai van Tokio. Hier zal Japan het capitulatieverdrag ondertekenen.
25:51

Les otages Américains libérés d'Iran

Verlopen 3,0 74 x
20 januari 1981. Ronald Reagan wordt president van de Verenigde Staten en die dag laat ayatollah Khomeini in Iran eindelijk de 52 Amerikaanse gijzelaars vrij.
25:45

Réunions secrètes à Yalta

3,0 57 x
Churchill, Roosevelt en Stalin overlegden in Jalta over het naoorlogse Europa. Het overleg moest geheim blijven, dus de pers was niet welkom.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.