Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Beestig

Seizoen 3
25:00

Aflevering 5

3,0 14 x
Dierenarts Joshua gaat langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden, geeft tips en tricks om je dieren te verzorgen en zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
25:00

Aflevering 3

3,0 4 x
Dierenarts Joshua Dutré gaat opnieuw langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden. Hij geeft tips en tricks om dieren te verzorgen en zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
28:00

Aflevering 4

4,0 8 x
De kijker maakt vandaag onder meer kennis met de katten van Stijn en Nuria van 'Blind Getrouwd'. Dierenarst Joshua gaat mee op patrouille met politiehond Sniper.
27:00

Aflevering 1

3,0 7 x
In Beestig gaat dierenarts Joshua opnieuw langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden, geeft hij tips en tricks om je dieren te verzorgen en zoekt hij uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
27:00

Aflevering 2

3,0 13 x
Dierenarts Joshua gaat opnieuw langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden, geeft tips en tricks om je dieren te verzorgen en zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
40:00

Aflevering 8

4,0 9 x
Dierenarts Joshua gaat opnieuw langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden, geeft tips en tricks om je dieren te verzorgen en zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
Seizoen 2
27:00

Aflevering 7

4,0 37 x
Vorig jaar stelde Karin trots haar bijzonder huisdier voor: kameel Big Iwan. Eén jaar later neemt Joshua een kijkje hoe het met hen gaat. Er wacht hem een grote verrassing! Verder maken we kennis met een echte politiehond. Barry is de trouwe viervoeter en collega van Andy Peelman. Bovendien verwelkomen Dieter en Nathalie e...
29:00

Seizoen 1 - 9. Aflevering 9

4,0 19 x
Lut en haar zoontje Erik wonen in een kangoeroewoning, samen met Eriks grootouders. Het gezin is gek op honden en droomt ervan om zelf een adoptiehond in huis te nemen. Maar, hoe doe je dat het best? Waar moet je op letten? Dierenarts Joshua gaat op zoek naar de perfect match en leert hen alles over adopteren. In Vreemde V...
27:00

Seizoen 1 - 8. Aflevering 8

3,0 46 x
Ann en Patrick uit Kortrijk zijn zot van hun twee Australische herders. Kimmy en Sky zetten echter maar al te graag de boel op stelten. In Verwende Nesten ontwerpt dierenarts Joshua samen met klusjesman Waud een speeltuin op maat voor de honden. Inclusief zwembad en rooftopterras. Ook bekend Vlaanderen ziet graag dieren. D...
27:00

Seizoen 1 - 7. Aflevering 7

3,0 34 x
Waarom schrikken katten van komkommers? Deze vraag en vele anderen worden beantwoord in een nieuwe aflevering van Beestig. Dierenarts Joshua maakt ook kennis met Anne en haar drie kinderen. Zij dromen van een stukje Australië in hun eigen tuin. Ze trokken onlangs op vakantie down-under en krijgen die prachtige kangoeroes m...
Archief