Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Beestig

Seizoen 3
25:00

Aflevering 5

3,0 10 x
Dierenarts Joshua gaat langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden, geeft tips en tricks om je dieren te verzorgen en zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
28:00

Aflevering 4

4,0 7 x
De kijker maakt vandaag onder meer kennis met de katten van Stijn en Nuria van 'Blind Getrouwd'. Dierenarst Joshua gaat mee op patrouille met politiehond Sniper.
25:00

Aflevering 3

3,0 3 x
Dierenarts Joshua Dutré gaat opnieuw langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden. Hij geeft tips en tricks om dieren te verzorgen en zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
Seizoen 2
27:00

Aflevering 1

3,0 7 x
Dierenarts Joshua bezorgt een labrador retriever puppy een nieuwe thuis. Bij Sara, Glenn en de kleine Lou belandt het hondje alvast in een warm nest. Maar waar kunnen ze best op letten nu ze een nieuwe telg in het gezin hebben? 'Beestig' volgt ook het luxeleven van een straathond in Napels: dat van Juliette, de hond van Dr...
Seizoen 3
27:00

Aflevering 1

3,0 5 x
In Beestig gaat dierenarts Joshua opnieuw langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden, geeft hij tips en tricks om je dieren te verzorgen en zoekt hij uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
Seizoen 2
25:00

Aflevering 2

3,0 10 x
Joshua gaat vandaag onder meer langs bij cowgirl Maxine, de dochter van Paul Michiels, waar hij een spoedcursus rodeorijden krijgt. 'Beestig' brengt ook een bezoekje aan de hond van Miss België Celine Van Ouytsel.
27:00

Aflevering 3

3,0 12 x
Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.
24:00

Aflevering 4

4,0 14 x
Een hond met een wel heel speciale hobby, dat wil Joshua wel eens zien. Hij gaat fietsen met hondje Trixie en haar baasjes. Bovendien trekt Joshua naar de woning van een 'bekend huisdier'. Deze keer ontmoet hij Dorien Reynaert, waar Maurice, de berner sennenhond de koning te rijk is. Verder worden de paarden van Tania verw...
27:00

Aflevering 5

4,0 22 x
In Perfect Match 1 jaar later keert Joshua terug naar Lut en Erik waar adoptiehond Donna een nieuwe thuis kreeg. Gaat alles goed of kunnen ze nog tips gebruiken? Verder gaan we langs bij Sprotje, een kat waar Joshua een bijzondere band mee heeft. En in Ten Huize Van maken we kennis met Waf, de hond van Kürt Rogiers.
27:00

Aflevering 6

4,0 22 x
Een schildpad met twee hoofden? In Beestig maakt Joshua kennis met Kianga, de siamese landschildpad van Rony. Verder worden Kimmy en Sky, de honden van Ann en Patrick verwend met een cool pretpark. En Joshua ontmoet ook de 'Kampioenen'-dieren van Danni Heylen.
Archief