Belfast Zoo

Belfast Zoo herbekijken

December 2017

Aflevering 15

Verlopen 4,0 27 x
Belfast Zoo opent de kooideuren voor de camera's. Het is winter in de zoo en er lopen tal van jonge dieren rond: de zeldzame Indische tapir heeft een kalfje gekregen, de jongste telg van de giraffenfamilie moet met de hand gevoed worden en ook Elsie het varken heeft een nieuw nestje biggetjes. De chimpansees en gorilla's k...

Aflevering 14

Verlopen 3,0 28 x
Tarantula's, slangen en slakken zijn de sterren van een schoolbezoek, de chimpansees amuseren zich met spiegels en milkshakes, een verzorger gaat voor het eerst op stap met een olifant en een bosantilope is in een koppige bui.

Aflevering 13

Verlopen 4,0 25 x
Er vindt een live radioshow plaats in Belfast Zoo. Presentatoren Colin Murray en Edith Bowman geven een olifant een schrobbeurt en Justin Hawkins, zanger van The Darkness, helpt de pinguïns voederen en maakt van dichtbij kennis met een python.

Aflevering 12

Verlopen 3,0 30 x
Een stagiair leert hoe hij met een olifant moet omgaan, de gorilla's krijgen een koude douche en het vertrek van enkele dieren brengt heel wat emoties naar boven.

Aflevering 11

Verlopen 3,0 37 x
De Halloween-gekte slaat toe in de zoo met een special evenement voor kinderen, er wordt gezocht naar een vermiste otter en we maken kennis met Delilah, de gorilla die niet zwanger mag worden.
November 2017

Aflevering 10

Verlopen 3,0 36 x
De nieuwe rode panda slaat op de vlucht, Chrissie de giraf ondergaat een riskante operatie en Alfie de keizertamarin is niet langer vrijgezel.

Aflevering 9

Verlopen 4,0 22 x
Er arriveert een nieuwe rode panda, de manenwolven zijn plots wel heel erg verlegen, een zeldzame zwartvoetkat vertrekt naar Duitsland en Setanta de giraffe voelt zich niet goed in haar vel.

Aflevering 8

Verlopen 4,0 35 x
In deze aflevering zien we hoe de verzorgers telkens weer een oplossing vinden voor dagelijkse problemen.  Hoe zorg je voor een zieke leeuwin? Hoe weeg je een tapir? Hoe ga je om met een tegendraadse leguaan? En hoe slaag je erin chimpansees medicijnen toe te dienen?

Aflevering 7

Verlopen 3,0 35 x
Aflevering 7 van Belfast Zoo is uitgezonden op maandag 27 november 2017 om 14:21 uur en was te zien op Eén.

Aflevering 6

Verlopen 3,0 31 x
Aflevering 6 van Belfast Zoo is uitgezonden op donderdag 23 november 2017 om 14:14 uur en was te zien op Eén.
Archief