Beschuldigd

Beschuldigd herbekijken

Seizoen 1

30. Proefverlof

4,8 200 x
Dennis zit al meer dan twee jaar in de gevangenis. Sinds kort mag hij af en toe op proefverlof en dan bezoekt hij zijn vrouw Mickey en zoontje Tobias. Na een verlofdag keert Dennis weer terug naar de gevangenis. Tenminste dat denkt Mickey. Tot de politie plots voor haar deur staat om te melden dat Dennis die dag niet naar ...

25. Vreemde klusjes

4,3 120 x
De zwangere Tanja Wijn is verrast wanneer ze in de gereedschapskist van haar man Rolf, een 34-jarige klusjesman, een tangaslip en condooms aantreft. Wanneer Rolf enkele avonden moet overwerken, weet ze niet wat ze moet denken.

26. Gestolen goed gedijt niet

4,5 62 x
Tanja Kramer is een stille vrouw die niet graag opvalt. Ze werkt parttime in een hotelkeuken, leidt een simpel leven en is al bijna vijf jaar zielsgelukkig met haar vriend Daniël. Samen met haar dochter Lena en Daniëls zoon Jonas wonen ze in een middelgroot dorp in de buurt van Utrecht. Maar dan ontdekt Tanja dat haar spaa...

27. Een vreemde zaak

4,0 95 x
Voormalig turnster Simone Heinen is gelukkig samen met Ralf en het koppel heeft twee kinderen. Op een dag verdwijnt Simone spoorloos, maar enkele dagen later duikt ze plots weer op. Een nieuwsuitzending over de dood van voormalig turncoach Gerard Stikker gooit hun leven compleet overhoop. Hebben de verdwijning van Simone e...

28. Jong geleerd

4,0 84 x
Wanneer lerares Sylvia en haar dochter Tessa op een avond thuis aan het koken zijn, staat er opeens een woedende vrouw voor hun deur. Ze beschuldigt Sylvia ervan een relatie met een van haar leerlingen te hebben. Tessa maakt zich zorgen.

29. Pril geluk

4,0 50 x
Een aantal jaar geleden verloor Pieter zijn vrouw bij een auto-ongeluk. Samen met zijn dochter Liefke en zijn nieuwe vriendin Danielle probeert hij zijn leven weer op te pakken. Tijdens een uitje wordt Danielle door een man aangesproken als Yvette. De man is woest op haar. Danielle zegt verrast te zijn, maar Liefke vertrou...

20. Ave Maria

3,0 48 x
Maria van de Broek leerde haar vriend Jens kennen via een datingsite. Haar geluk lijkt compleet tot ze ontdekt dat hij een oplichter is. Maria's wereld stort in. Lukt het haar om met de hulp van haar vrienden Jens te ontmaskeren?

21. Te goeder trouw

3,0 55 x
Na een slecht huwelijk heeft Bonne Veerman haar geluk gevonden bij Marco. Maar wanneer haar dochter hem ervan beschuldigt haar te hebben misbruikt, wordt Bonne verscheurd. Ze wil haar dochter geloven, maar kan zich niet voorstellen dat haar geliefde zoiets zou doen.

22. Role Model

3,0 54 x
Kimberley ontdekt dat haar moeder voor een erotische site werkt. Doet ze dit uit eigen wil of wordt ze gedwongen door haar vader?

23. Loverboy

2,5 76 x
Manon de Kroon leidt een gelukkig leven met haar man Gerben en dochter Dewi, tot Dewi in aanraking komt met loverboys. Samen met buurman Alwin start Manon een onderzoek. Wanneer een van de loverboys vermoord wordt teruggevonden, wordt zowel Gerben als Alwin verdacht. Wie is de dader?
Archief